[POMOC]Ucenje-razvoj moga znanja

Započeo Nadroj, Mart 03, 2013, 20:37:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema:imam errore
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(145) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(145) : error 017: undefined symbol "cmd_b"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(145) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(145) : fatal error 107: too many error messages on one line

mogu li da pitam administratore da li je ovo dobro :) ako nije ja cu skociti sa mosta
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

BIG RESPECT David A.k.A Sabljak

Skini ZCMD include: http://www.solidfiles.com/d/879d1213462fc1562d16d464e90c8cf9/

I ubaci ga na pocetak svog moda sa (treba ici poslije #include <a_samp>):
#include <zcmd>

Last nick: Paradox

jel sam dobro otvorio temu? jel sve po  pravilima?... uzgred tnx sad cu da probam
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

idalje izbacuje ona 3 errora...

C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(145) : error 017: undefined symbol "cmd_b"
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

daj linije jesi hteo to da uradis cmdreturn ?

ma za chat..... radim sve od 0...da ti dam sve linije?
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Dimi..... eeee
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Pojavio mi se jos 1 problem....  nece da mi ucita FS

ranije je htelo a sad nece -.- sto?
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Citat: ladolez poslato Mart 04, 2013, 15:52:52 POSLE PODNE
Pojavio mi se jos 1 problem....  nece da mi ucita FS

ranije je htelo a sad nece -.- sto?

Halo,dečko smiri se sa postovima!
Otvori fs i compile je pa probaj ..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

ok sa postovima cu da se smirim ali hmmmm.

otvorio sam i zapazio nesto facinantno...

NEMA MI POLA SKRIPTE -.-
uzgred dok si tu da mi resis ovo....

ubacio sam ovaj zcmd

#include <a_samp>
#include <zcmd>
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Citat: ladolez poslato Mart 04, 2013, 16:06:48 POSLE PODNE
ok sa postovima cu da se smirim ali hmmmm.

otvorio sam i zapazio nesto facinantno...

NEMA MI POLA SKRIPTE -.-
uzgred dok si tu da mi resis ovo....

ubacio sam ovaj zcmd

#include <a_samp>
#include <zcmd>

Daj mi te linije di ti je ta komanda
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

COMMAND:b(playerid, params[], help)
{
    if(isnull(params)) return SCM(playerid,COLOR_RED," /b [Text]"); // Kucanje komande
    new string[128]; // Oznacis string koji dolje koristimo
    format(string,sizeof(string), "ooc chat | %s:(( %s ))", GetName(playerid), params); // salje poruku
    ProxDetector(20.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE); // Znaci da vidi sam tvoje okruzenje
    return 1;
}
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Ide:
COMMAND:b(playerid, params[])
{
    if(isnull(params)) return SCM(playerid,COLOR_RED," /b [Text]"); // Kucanje komande
    new string[128]; // Oznacis string koji dolje koristimo
    format(string,sizeof(string), "ooc chat | %s:(( %s ))", GetName(playerid), params); // salje poruku
    ProxDetector(20.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE); // Znaci da vidi sam tvoje okruzenje
    return 1;
}

I nemoj se tu previse bahatit. ;)

Last nick: Paradox

u kom smislu mislis to "bahatnje"

izvinjavam se sto ovoliko smaram ali sedim po 7-9 sati dnevno za kompom da bi naucio da programiram i zato toliko brzo i postavljam probleme....

imam novi problem

C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(92) : error 017: undefined symbol "INI_Open"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(94) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(95) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(96) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(97) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(98) : error 017: undefined symbol "INI_Save"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(99) : error 017: undefined symbol "INI_Close"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(280) : error 017: undefined symbol "INI_Open"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(281) : error 017: undefined symbol "INI_WriteString"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(282) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(283) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(284) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(285) : error 017: undefined symbol "INI_WriteInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(287) : error 017: undefined symbol "INI_Save"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(288) : error 017: undefined symbol "INI_Close"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(303) : error 017: undefined symbol "INI_Open"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(304) : error 017: undefined symbol "INI_ReadString"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(313) : error 017: undefined symbol "INI_ReadInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(314) : error 017: undefined symbol "INI_ReadInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(315) : error 017: undefined symbol "INI_ReadInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(316) : error 017: undefined symbol "INI_ReadInt"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(318) : error 017: undefined symbol "INI_Close"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\pawno\include\SII.inc(409) : warning 219: local variable "pName" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(45) : error 021: symbol already defined: "main"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(56) : error 021: symbol already defined: "SSCANF_OnGameModeInit"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(149) : error 021: symbol already defined: "OnGameModeExit"
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(156) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "pInfo")
C:\Users\petarwin7\Desktop\Grand Line\gamemodes\GL.pwn(157) : error 021: symbol already defined: "pPass"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

26 Errors.

probao sam da ubacim ono YSI.inc i #include <YSI\y_ini>

ali mi svaki put izbaci error da ne moze da procita <YSI\y_ini>
BIG RESPECT JOEY_
BIG RESPECT [BD] Mr.Gagi

Ubaci include: SII.inc