Infernal Online Gaming Comunity

Započeo DoKtOr, Februar 25, 2013, 20:15:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma kaki nije nikakav pokusaj c/p.

I da ti jos nesto kazem, bolnica vam je identicna sta se tice vozila sa njima te ona mapa od mehanicarske radnje koju sam ja osobno radio za tu zajednicu isto tako je na vasem server, kradja tudjih mapa nije uredu i nije lijepo a samim time dokazujete svoju profesionalnost. Uzivaj! :-)

PS. pro maperu gdje su tvoje mape na ovome serveru?
Poslednja Izmena: Februar 26, 2013, 08:23:50 PRE PODNE od Sexserghy ♥

Jel sad vidis razliku izmedju foruma? Drasticna razlika i u bojama i u sajzu.
Mappe su preksinoc promjenjene, mehanicarska garaza se nalazi u East Los Santosu koji sam ja radio imas u showroomu, tj. editana je mappa. INT bolnice, PDa, prisona su noviji i sve je promjenjeno.
Registracijski i login sistemi su slicni kao na "tom" serverua..Nedac i nelly su radili na modu 4 i po mjeseca. Jos fale da se ubace filterskripte i to je to.

Bio sam jasan?

(Klikom na sliku iznad mozete provjeriti sve o nama)

Citat: James_Anderson poslato Februar 26, 2013, 08:46:45 PRE PODNE
Jel sad vidis razliku izmedju foruma? Drasticna razlika i u bojama i u sajzu.
Mappe su preksinoc promjenjene, mehanicarska garaza se nalazi u East Los Santosu koji sam ja radio imas u showroomu, tj. editana je mappa. INT bolnice, PDa, prisona su noviji i sve je promjenjeno.
Registracijski i login sistemi su slicni kao na "tom" serverua..Nedac i nelly su radili na modu 4 i po mjeseca. Jos fale da se ubace filterskripte i to je to.

Bio sam jasan?

Sve mi je jasno odakle ti njihova scripta. :-)

Na pocetku sam mislio da samo kddove mapa imas al shvatio da imas cijelu scriptu.
Poslednja Izmena: Februar 26, 2013, 08:56:26 PRE PODNE od Sexserghy ♥

PAAAAAAAAAAAAAZIIIIIIIIIIIIII!
Jesam li ja kriv sto ne znate voditi zajednicu?
Jesam li ja kriv sto vasi clanovi liding tima nama daju skriptu?
Jesam li ja kriv sto smo dobili tu skriptu?
Jesam li ja trazio tu skriptu?
NE!!!

Ubaceno je par stvari sa "te skripte" cisto iz fazona, a ostalo je nase sto su radili nelly i nedac.

Gle stari mene opce ne zanima sta kako i gdje, samo navodim sta ste napravili.

A ja sam niko i nista tamo na toj zajednici, prije dosta davno sam mapao za njih al otiso zbog pojedinaca, tako da nemam nista sa njima, samo kazem sta time pokazujete. :-)

Citat: Sexserghy  ♥ poslato Februar 26, 2013, 09:31:05 PRE PODNE
Gle stari mene opce ne zanima sta kako i gdje, samo navodim sta ste napravili.

A ja sam niko i nista tamo na toj zajednici, prije dosta davno sam mapao za njih al otiso zbog pojedinaca, tako da nemam nista sa njima, samo kazem sta time pokazujete. :-)
Pokazujemo ne orginalnost?
Ako cemo o tome taj server na kojem si ti niko i nista je sa izgovorom DJiForsa dobio igrace i kao i ostali oni su editali djifors skriptu.
Nije nasa krivica sto je liding tim poklonio game mod, mi smo ubacili dosta potrebnih stvari sa tog game moda i to je to.

Upravo to pokazujete.

Stari nemoj molim te o GeForcu pricat jer vidim da nemas blage veze sta se zbivalo na njemu u trenutku raspada tako da molim te.

A ako te bas zanima na GeForcu je radio isti scripting team koji je radio i napocetku razvoja c-o-a zajednice.

Pa prije nego ides ovakve gluposti pisati informiraj se jer ispadas budala.

Napusis se ti nama sa Grada Andjela kurca plagijatu jedan naravno da nikad neces da uspes , kako vam nije dosadno da otvarate vise tu "Decu GF-a" samo je jedan server uspeo u tome a to je Grad Andjela. Ae mrs u pizdu materinu ;)

Citat: Sexserghy  ♥ poslato Februar 25, 2013, 22:27:46 POSLE PODNE
Pokusaj kopiranja foruma od city-of-angels zajednice.
Zato oni nisu pokuÅ¡ali kopirati LSRP style to je najvažnije, isto kao i Unique i svaka druga zajednica koja ima "LSRP" temu tj. pokuÅ¡avaju napraviti "LSRP" temu, to se ljudima sviÄ'a i nitko niÅ¡ta ne kopira, ja sam editao temu Citiez od DzinerStudia i naravno joÅ¡ nije gotova.

Citat: Sexserghy  ♥ poslato Februar 26, 2013, 08:22:35 PRE PODNE

Ma kaki nije nikakav pokusaj c/p.

I da ti jos nesto kazem, bolnica vam je identicna sta se tice vozila sa njima te ona mapa od mehanicarske radnje koju sam ja osobno radio za tu zajednicu isto tako je na vasem server, kradja tudjih mapa nije uredu i nije lijepo a samim time dokazujete svoju profesionalnost. Uzivaj! :-)

PS. pro maperu gdje su tvoje mape na ovome serveru?
Brate kakve veze ima da li je c/p headera na forumu ima malih milion istih.
COA je odlican server jako dobar rp i treba se ugledati na njih.
Srecno sa community-em mozda vam dodjem da vam pomognem.

Svi koji su se svadjali prijavljeni moderator i trazim kaznu za njih.. HVALA
Condition Roleplay comming soon!

Condition Roleplay Player | www.condition-roleplay.com | Lance Wilson

Brate jel razumes ti da u ovo vreme je tesko naci nesto unikatno.
Pa sta nek kopiraju nigde ne pise da je zabranjeno da se kopira.
To ne pokazuje ne ozbiljnost zajednice,ne ozbiljnost pokazujes ti sa tim tvojim komentarima.
Doktore idi slistavaj se drugima samo napred.
Jel vam nekad nesto infernal uradio ? Ako jeste razumem onda hejtove ako nije sto onda jednostavno ne pozelite im srecu?
Poslednja Izmena: Februar 26, 2013, 15:48:19 POSLE PODNE od Wiggani

Srećno vam.
Kiddo je jadan ispao što vam je dao mod,a vi što ste slagali da ga nećete koristiti.
Nećete daleko dogurati.

Ovo predstavljanje nije napravljeno da bi se raspravljalo o drugim zajednicama, stoga, molim lijepo ;)

[quote author=
SpawneR. link=topic=69182.msg481525#msg481525 date=1361869311]
Napusis se ti nama sa Grada Andjela kurca plagijatu jedan naravno da nikad neces da uspes , kako vam nije dosadno da otvarate vise tu "Decu GF-a" samo je jedan server uspeo u tome a to je Grad Andjela. Ae mrs u pizdu materinu ;)
[/quote]
Zalim te i ja jer te i roditelji sigurno zale  :-\

Citat: [BD] Dr.Loza poslato Februar 26, 2013, 15:03:27 POSLE PODNE
Alo momci, time pokazujete neozbiljnost zajednice, zamisli svako tako uzme da kopira. Nemoj mi molim te, ozbiljna zajednica je ona sa svojim realozovanim i uradjenim idejama. Cist primer je OG i BR, ima tu jos nekih zajednica ali necu o tome.
Mi nismo uzeli i kopirali, nama je to vas LEADING TIM odobrio i dao skriptu. A forum je radjen od nule by Holden, radio na njemu vise od sedmicu dana, zato taj jezik drzi u ustima.

Citat: Wiggani poslato Februar 26, 2013, 15:47:44 POSLE PODNE
Brate jel razumes ti da u ovo vreme je tesko naci nesto unikatno.
Pa sta nek kopiraju nigde ne pise da je zabranjeno da se kopira.
To ne pokazuje ne ozbiljnost zajednice,ne ozbiljnost pokazujes ti sa tim tvojim komentarima.
Doktore idi slistavaj se drugima samo napred.
Jel vam nekad nesto infernal uradio ? Ako jeste razumem onda hejtove ako nije sto onda jednostavno ne pozelite im srecu?

Dobili smo sva prava od njihovog servera i sad se oni svi zale.
Mi nismo ni spomenuli njihov server niiiikaaaako, ali jadno je, ti si u pravu.

Hvala svima.