[GM] Old City Roleplay [0.3x]

Započeo Streetboy, Februar 21, 2013, 21:39:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

JC

*

Mozes mi reci kako se otvaraju ona vrata od onih privatnih kuca koje si mappao.Hvala

Citat: Paich_Ahmetspahic poslato Mart 03, 2013, 08:12:21 PRE PODNE
Mozes mi reci kako se otvaraju ona vrata od onih privatnih kuca koje si mappao.Hvala
Ne znam na koju mislis? Objasni detaljno koja je...

JC

*

Vidim da si izmapao par kuca.Npr jedna se nalazi blizu PD i u toj kuci ono raste trava(u onom stakleniku),benzinsku si stavio itd.I ta kuca ima ogradu koja se otvara koja je cmd?Hitno mi je stvarno :)
Poslednja Izmena: Mart 03, 2013, 12:44:56 POSLE PODNE od Paich_Ahmetspahic

Citat: Paich_Ahmetspahic poslato Mart 03, 2013, 12:02:44 POSLE PODNE
Vidim da si izmapao par kuca.Npr jedna se nalazi blizu PD i u toj kuci ono raste trava(u onom stakleniku),benzinsku si stavio itd.I ta kuca ima ogradu koja se otvara koja je cmd?Hitno mi je stvarno :)
Moras biti donator i onda kucas /donator1 ili 2 ili 3...

JC

*

Hvala ti puno...i koliko tih kuca ima ja znam za 2.Onu blizu pd i onu blizu skate parka...Ima li jos koja? i usput kako da se portam do one admin kuce?
Poslednja Izmena: Mart 03, 2013, 15:35:25 POSLE PODNE od Paich_Ahmetspahic

Citat: Paich_Ahmetspahic poslato Mart 03, 2013, 15:16:52 POSLE PODNE
Hvala ti puno...i koliko tih kuca ima ja znam za 2.Onu blizu pd i onu blizu skate parka...Ima li jos koja? i usput kako da se portam do one admin kuce?
Trebalo bi da je samo te dvije..Koja admin kuca,nemam pojma o kojoj pricas,nisam pokrenuo ovaj mod sto godina :D

JC

*

vidio sam u pawnu da ima admin kuca i vrata se otvaraju sa /aopen a neznam kako se portat do tamo :(

Citat: Paich_Ahmetspahic poslato Mart 03, 2013, 16:00:41 POSLE PODNE
vidio sam u pawnu da ima admin kuca i vrata se otvaraju sa /aopen a neznam kako se portat do tamo :(
A nista to,nije kuca nego su tamo neke zgrade i napravio sam kapiju,to je trebalo da bude kao admin baza(lokacija sa GG-a) ali nije...

A bre brate pa ti nemas kola na /buy trazio sam i nisam nasao inace mi se Gm svidja samo da si to sredio bilo bi mnogo bolje
Pohvale u svakom slucaju  :D

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ima bre kola na buy,tamo su gdje je inace auto salon na vecini servera,ono blizu parkinga kod banke..
Hvala..

E streetboy sve je super samo ao bi mi ti mogao dat Taj izvorni mod meni treba ne ovaj odl city onaj Tiger RP ili tiga GTA RP mod mi treba aj mi posalji u poruke inace super je sve 10/10 Bratee *
[RESPECT] to : Crazyn3ss
[RESPECT] to : Blaeks
[RESPECT] to : [EM] Casey
[RESPECT] to : David (Sabljak) A.k.A SABO(T

Citat: Dino_Ramic poslato Mart 11, 2013, 13:24:01 POSLE PODNE
E streetboy sve je super samo ao bi mi ti mogao dat Taj izvorni mod meni treba ne ovaj odl city onaj Tiger RP ili tiga GTA RP mod mi treba aj mi posalji u poruke inace super je sve 10/10 Bratee *
Hvala,a sto se tice Tiger RP-a,nemam dozvolu da ti ga dam..