Oruzje

Započeo r4z0r, Maj 22, 2010, 13:00:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

r4z0r

// uklonjeno
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 14:17:58 POSLE PODNE od ♫◄Chris►♪

M-Gun

//ukolonjeno
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 14:18:06 POSLE PODNE od ♫◄Chris►♪

Ovo je jako glupa tema, ima ovdje i mlaÄ'e djece koja nemoraju znati bas sve o oruzju, ne odobravam ovu temu i zelim da ju obrises...

r4z0r

Ma boli mene sta ti odobravas , a sta ne . Ovo je tema kao i svaka ostala , sluzi da se zabavimo i da razmjenimo informacije o nasim pucama . Ako ti se nesvidja , jednostavno je nemoras posjecivat . Pozz

Da mi je upast na tvoj tavan m gun hahah :D

Correlli

Koga zanima kakvo oružje sve imaÅ¡? Nije tajna da u BiH nije teÅ¡ko nabaviti oružje, moj roÄ'ak ćak i dan danas drži bombe u latici..

Ovakve teme nisu za ovaj forum.

r4z0r

Hah znaci niste daleko od PC freakova , vidim bacate bombe ingame , a u RL necete da pricate o njima .
Na skoro svakoj warfare igri pise +18 , tako da . Takodje i u pravlima ovog foruma stoji isto .

Drzite se vi igrica , lockana je tema tako ce i ostat .

Correlli

Misliš da znaš o pravom oružju puno zato što si ga držao u ruci ili što si ispucao par metaka..?

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 13:24:55 POSLE PODNE
Hah znaci niste daleko od PC freakova , vidim bacate bombe ingame , a u RL necete da pricate o njima .
Na skoro svakoj warfare igri pise +18 , tako da . Takodje i u pravlima ovog foruma stoji isto .
Bombe u igrama i bombe u stvarnom životu su jedna velika razlika ako još nisi primjetio. Ovakve teme jednostavno nisu za ovaj forum.

Drži se pravila, ipak si još uvijek SM. Tema je bila zaključana i prije nego što si postao, tako da očekujem da nećeš više postati ovdje, a ni nitko drugi.

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Maj 22, 2010, 13:32:05 POSLE PODNE
Misliš da znaš o pravom oružju puno zato što si ga držao u ruci ili što si ispucao par metaka..?

Bombe u igrama i bombe u stvarnom životu su jedna velika razlika ako još nisi primjetio. Ovakve teme jednostavno nisu za ovaj forum.

Drži se pravila, ipak si još uvijek SM. Tema je bila zaključana i prije nego što si postao, tako da očekujem da nećeš više postati ovdje, a ni nitko drugi.

Pa eto i ti postas u lockanu temu -.O

Hah pa ja trenutno znam vise o oruzju nego sto ces ti za zivota znat' , ako uzmemo u obzir da sam kao mali - 5 god nosao metke po djepovima .. ukratko cjeli zivot sam sa oruzjem htio to ili ne .

Pucao ?.. pa pucat mogu svaki dan , posto ga posjedujem .

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 22, 2010, 13:43:13 POSLE PODNE
Hah pa ja trenutno znam vise o oruzju nego sto ces ti za zivota znat' , ako uzmemo u obzir da sam kao mali - 5 god nosao metke po djepovima .. ukratko cjeli zivot sam sa oruzjem htio to ili ne .
Pucao sam već sa 5, 6 godina sa roÄ'akom koji mi je pomogao da sam držao puÅ¡ku kako treba, za novu godinu bacao bombe sa njime, i joÅ¡ posjedujem pravo oružje, tako da ne tvrdi niÅ¡ta za sigurno jer to ti misliÅ¡ da znaÅ¡, a da li je to istina ne znamo ni ja ni ti, jer ja ne znam koliko znaÅ¡ ti o oružju, a ni ti ne znaÅ¡ koliko ja znam, tako da ne trabunjaj gluposti.

Chris koji je Co-Administrator a i ja koji sam Administrator smo ti već rekli da ovakve teme nisu baš za ovaj forum, a posebno ne jer je Balkanski. I samo da te napomenem još jednom: tema je zaključana, a ti izvoli.