[MG:RP]Mystery Gaming RolePlay

Započeo DemonBC, Februar 19, 2013, 09:28:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Predstavljam vam Mystery Gaming RolePlay
IP: 193.192.59.227: 7 803 [Spojite IP]

Pa evo da pocnemo dragi samperi, sada cu vam predstaviti server sa unikatnim GameModom. Ovako radi se o RolePlay serveru radjenom 5 mjeseci. Postoji puno unikatnih sistema kao naprimjer box arena, VIP sistem, war sistem... Sada cu vam pokazati server kroz par zanimljivih slika.

//////////////////////////////////////SLIKE/////////////////////////////////////////
Evo ovo je kada se dodjeli nekom Admin/GX
////////////////////////////////////////////////ORGANIZACIJE/////////////////////////////////////////////////////
Na serveru postoji 8 organizacija to su:
Los Santos News
Chinese Devision
Los Santos Police Deparment
The Johnson Cartel(Privatna organizacija na prodaju /nadleznost)
Ballas
Medicina
GSF
Yakuza
/////////////////////////////////Slike sistema kuca, firmi i organizacija//////////////////////////
///////////////////////////////////////KRAJ OPISA//////////////////////////////////
Evo to bi bilo to nadamo se da cete nas posjetiti otvaranje danas u 20:00
Poslednja Izmena: Februar 19, 2013, 10:33:50 PRE PODNE od Kristian1212

Lijepo opis 8/10 :)

Slobodan maper.Mapam u HITNOM slučaju :)

Mogao je biti imalo detaljniji opis. Uglavnom, sretno vam sa serverom!

Po meni je mogao malo bolji opis.... Malo još više texta ... :D Ali sretno vam.. Forum 7/10

Opasan opis, ali uvek moze bolje, trebao si i chat iskljucis kad slikas, sretno  ;)

Rekao bih "sretno" da je vas gamemod..  :)

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Dosta dobro po slikama , lijepo je sto ima nesto koje nije stalno na rp serverima :)

Stvarno mi je nekad zao vidjeti ovakve tipove servera koji nemaju igraca , a vamo neki kreteni otvore srw sa ukradenom skriptom i po 60/70 igraca bude.
Mnogo je servera takvih.

Ugl. SRETNO VAM!
Poslednja Izmena: Februar 22, 2013, 13:45:43 POSLE PODNE od verNo
TRAZIM ISKUSNOG SKRIPTERA !
JAVI SE NA PM!!

http://www.zaslike.com/files/zm2jkj7lc6efx1hrosyy.png

Ovo ste trebali popraviti a dolazi vam do toga jer ste stavili interior u razliciti interior world, trebali ste ga ostaviti na 0 i staviti negdje daleko u zrak.