[Pomoc] kako otvoriti portove t-com ruter

Započeo Tommaso Moreti, Februar 11, 2013, 21:07:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: neznam kako otvoriti port na t-com ruteru.. naci hocu otvorit port da mi frendovi udu na server da se zajebajemo
Skripta koju koristim: my
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): 0

Nije to to :
Ja imam samo ovakav izbornik:
Basic Setup Wizard
The Basic Setup Wizard will guide you through all important steps of the configuration process. Within a few minutes you can easily set up your device to work in your network.
Security Setup Wizard
With the Security Setup Wizard, you can easily protect your device and secure your network. Configure the most important security features in just a few steps.
Advanced Settings
Changing the Advanced Settings, you can fully adapt all features and functions of your device to your needs. It is recommended to consult the Online Help and read the user's manual for detailed information on each setting.
Status
In the Status section, you can review important information about your device and your network.

Ne pravi dupli post,dobices kaznu.
Slika mi nista ne znaci,a i inace vecina se radi na istom postupku.Probaj da uradis po tutu koji sam ti dao,pa ako zakoci javis...

Evo odma sam zakocio :S
Ja uopce nemam taj Game & Application Sharing
Ja imam:
Basic Setup Wizard
Security Setup Wizard
Advanced Settings
Status

Brisi post.. :/
Poslednja Izmena: Februar 11, 2013, 21:41:51 POSLE PODNE od Vjeran

Siemens Gigaset SX 763 sam i ja imo prije, uglavnom probaj ovako:

CitatDobro vecer..Evo vidio sam da dosta korisnika trazi kako se otvori port, pa evo vam TUT o tome..

1. Skinite program Port Checker, kojim cete provjeriti jeste li otvorili port

2. Otvorite Start > Run > Cmd, unutra u konzolu upisite "ipconfig" i zapamtite ovu adresu, ili minimizirajte konzolu jer ce vam trebati

3. Otvorite Internet Browser i u URL adresu upisite 192.168.1.1, otvorit ce vam stranicu vaseg rutera, i ako trazi Password najcesce vam je to "user"

4. Onda pronadite na toj stranici "Advanced Settings" i onda kliknite na "Internet" pa onda imate "Address Translation (NAT)" i onda na "Port Forwarding" ili ce vam odmah biti "Port Forwarding" bez ovoga djela sa "Address Translation (NAT)"

5. Onda u "Protocol" stavite "TCP/UDP", pa onda u "Public port" i "Local port" stavite vas port (U mojem primjeru je 7777), onda u "Local IP address" stavite onu adresu sta sam vam rekao da ju zapamtite ili minimazirate konzolu ( http://i.imgur.com/ezhKH.png NAPOMENA: Moguce da je kod nekih ista ta Adresa ), u "Comment" mozete staviti bilo sta u ovome primjeru je Samp, onda kod "Enabled" stavite kvacicu i nakraju Add.
NAPOMENA: Kod nekih kod kojih nemoze se staviti Protokol TCP/UDP stavite prvo TCP i otvorite port, pa onda UDP i otvorite port
PRIMJER: http://i.imgur.com/6X5XP.png Ja nisam mogao staviti protokol TCP/UDP pa sam otvorio i jedno i drugo na isti port[/color]

6. Kada ste to napravili idite na onaj "Port Checker" sta sam rekao da skinete, otvorite ga i unutra upisite vas port ( Kod mene 7777 ) onda testirajte i TCP i UDP, i ako je otvoreno i jedno i drugo pisat ce vam ovako: http://imgur.com/gHzDt.png Sta znaci da je port 7777 uspjesno otvoren

I to bi bilo to, nadam se da ste shvatili, komentari su dobro dosli ;)