[Pomoc] SMF Background

Započeo Bugi, Februar 11, 2013, 20:01:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako da promenim background na smf temi nekoj, npr. onoj Zone99, al ako je postupak isti moze i za bilo koju drugu!  :-X
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Mislim da se zove, back-bg, u slikama te teme, u custom-u... Ali ako oces da ti sa sigurnoscu kazem, de link foruma

Ne možeš takva pitanja postavljati, mislim teoretski možeš, ali ono što želim reći je da moraš shvatiti uopće princip rada web platforme kako bi mogao u pravom smislu riječi shvatiti web dizajn, počni sa proučavanjem HTML+CSS markup koda, jezici su jednostavni kroz dan/dva bi već mogao shvatiti kako rade, a kada to uradiš prući file-ove te SMF teme koju želiš urediti, primjerice, CSS fileove u kojima je 'holder' cijelog dizajna foruma, da ne filozofiram, pokušaj ovo što sam ti napisao.

Može ti netko dati direktan odgovor, ali time nećeš shvatiti uzrok niti ćeš tu operaciju znati ponoviti u budućnosti ako ćeš opet trebati bez da naučiš tj. shvatiš ono osnovno.

Sretno ti!
Kristijan Stipić

Za zone99 temu odeš u images>custom i pozadina ti je fajl pod nazivom body_bg

Citat: #define Eagle   3а[Ð"]лЕ poslato Februar 11, 2013, 20:24:11 POSLE PODNE
To nije za ovaj forum , za sve to imas balkan smf.
Sve zavisi od teme , nije u svim temama sve isto definisano , sve zavisi od dizajenra.
To ti je pod body i #body_bg.
A takodje mozes samo da promenis sliku i ostavis joj isti naziv , kao sto kaze kolega gore.

To od sada jeste za ovaj forum, zato je i napralvjen ovaj pdf, a balkan smf je cenzurisan na ovom forumu9sto ej i razlog kreiranja pdf-a).