[Pomoc]Svaki PayDay mi crach samp client???

Započeo CasTro ã‹¡, Februar 10, 2013, 00:06:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Znaci ja igram samp sve lipo i kad mi dode PayDay onda mi bude crach tako svim igracima ali znam da je problem u gmodu ali ne zelim ga da promjenim jer je predobaar jedino nam je to problem ako znate kako napravim unaprijed hvalla...
Skripta koju koristim:GF mod
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):Nemam
â˜... â–,â–ƒâ–...▆▇█ G â–ˆ O â–ˆ F â–ˆ █▇▆â–...â–ƒâ–, â˜...

â–'█▀▀█ █▀▀█ █▀▀ ▀▀█▀▀ █▀▀█ █▀▀█
â–'â–ˆâ–'â–'â–' â–ˆâ–,,â–,,â–ˆ ▀▀█ â–'â–'â–ˆâ–'â–' â–ˆâ–,,â–,,â–€ â–ˆâ–'â–'â–ˆ
â–'â–ˆâ–,,â–,,â–ˆ â–€â–'â–'â–€ ▀▀▀ â–'â–'â–ˆâ–'â–' â–€â–'▀▀ ▀▀▀▀

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ocigledno jeste problem u gamemodu,ali ne znam do cega moze biti..
Mozda da nam das public PayDay?

Blaeks

*

Madmen

0.3x verzija koliko ja vidim nije potpuna, mnogo se zale na svasta, tako da pricekaj neku informaciju od kalcora ili ylessa...

Luka150

to je moj i njegov srv union zone s geforce skriptom svaki payday crasha i na 0.3d.0.3e,0.3x ma na svemu svaki payday prema tome nije do verzije

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: Luka150 poslato Februar 10, 2013, 16:25:14 POSLE PODNE
to je moj i njegov srv union zone s geforce skriptom svaki payday crasha i na 0.3d.0.3e,0.3x ma na svemu svaki payday prema tome nije do verzije

Onda je ocigledno da nije do verzija nego do moda,pa potrazite pomoc u "razgovor o pawn skriptanju".Ovdje ide lock..