GTA Role play sa modovima

Započeo SnG, Februar 08, 2013, 01:27:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

SnG

*

Vjerovatno sam dosadan jer je sigurno ovakvih pitanja bilo na hiljade, uglavnom bio bih jako zahvalan kada bi mi na ovo odgovorili, zaista me zanima.
Zelio bih da napravim nesto ovako http://www.youtube.com/watch?v=uiDtUXDfpJc msm nesto otprilike na ovaj fazon, msm rasppitivao sam se i rekli su mi da je ovo nemoguce u sampu uraditi jer bi svaki igrac trebao da instalira ovo na svoj racunar, a toliko modova bi bilo previse i crash-alo bi, msm da ne filozofiram vi to ionako znate bolje nego ja.

Ali sma na ovom forumu procitao da postoji neki MTA, e sada mene zanima dali je ovo sto ja zelim moguce u tom MTA napraviti, volio bih kada bi mi objasnili sve ovo.

Isto tako sam procitao da za SAMP i MTA nisu isti prog. jezici, pa me i to zanima koji je za MTA, a koji za SAMP, msm sve informacije koje mi date bi bile jako korisne.

HVALA

U SA:MP-u ti je jezik Pawn (Koji je jednostavan svakako) dok je u MTA Lua, Multithreaded.

MTA Je inače 10 puta bolji od SA:MP-a, samo je problem malen broj igrača (Možda ima 8000 sve ukupno od jednom).
Dodatan je problem što nemaš puno balkanskih mjesta za potražiti pomoć. Tako da moraš znati engleski.
TakoÄ'er, računaj da MTA koristi 150-200% viÅ¡e resource-a od SA:MP-a i dakako da je hosting skuplji (Negdje je čak i 1$ - 1 slot, kvalitetan svakako).

A ako ti tvoje znanje dozvoljava, možeš se igrati s Velocity-em i napraviti sličnu stvar, osim skinova.

SnG

*

Aha, a dali je ovo sa klipa moguce napraviti, znaci da radi, u MTA ili SAMP-u???

Ne bih rekao, sa modovima možeš sve ovo učiniti ali baš bez njih... mogao bi neke stvari, tek koristiti texture, objecte na skinovima, onda onu vatru bi isto mogao napraviti, kao i brzo trčanje samo neznam za poziciju ruka i noga to je kao animacija...

autor teme se nije javio vise od 10 dana, lock