Te Stare igre :)

Započeo DenY|Afrika, Maj 20, 2010, 22:16:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Haha lijepo se prisjetit , posebno Super Maria .. imao sam onu segu one stare crne igrice , nije se moglo saveat (snimit) nikako i svaki put kad izvadis "disketu" - prosli diskovi , zapravo ko kutija nesto - zuto xD , uvjek moras nanovo ispocetka . Mario je doboga bio dug , igrao sam dok konzola nije pregorila , a super mario sam presao samo 1 .
Takodje sam igrao tanks igru na tim igricama , nesto kao tenkici mali meni izrazito draga igra u to vrijeme . To sve sam igrao pre nekih .. 10-11 godina , bio sam u pelenama uglavnom xD

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 20, 2010, 22:18:49 POSLE PODNE
Haha lijepo se prisjetit , posebno Super Maria .. imao sam onu segu one stare crne igrice , nije se moglo saveat (snimit) nikako i svaki put kad izvadis "disketu" - prosli diskovi , zapravo ko kutija nesto - zuto xD , uvjek moras nanovo ispocetka . Mario je doboga bio dug , igrao sam dok konzola nije pregorila , a super mario sam presao samo 1 .
Takodje sam igrao tanks igru na tim igricama , nesto kao tenkici mali meni izrazito draga igra u to vrijeme . To sve sam igrao pre nekih .. 10-11 godina , bio sam u pelenama uglavnom xD

a da tenkovi to sam ja sa starim sibo stalno :) sjecam se zeleni i zuti dobro me napomenu

sjecas se bombermana? :D
Super Bomberman 2 -Battle Mode- Part 1

Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 22:26:11 POSLE PODNE od DenY

r4z0r

Bombermana imam na cookiu (mob) jos . Volim tu igru , zapravo obozavam je .
Jebiga idalje volim igrat ove starije igre ,mnogi taj period nisu ni presli . Ali ja odkako znam za sebe ovisink sam o igrama i elektronskim stvarcicama , ali lijepo je znat' da nisi jedini . :D

Moj rodjo je isti takav , on je imao ozbiljnih problema sa vidom radi toga :D

r4z0r

Sonic sam igro na .. ee da nintendo :D.
Na njemu sam igrao nekog "naprednijeg" maria i sonica sam isto . Ma imam jos kolekciju tih igara i izgorenih konzola . Na tavanu su negdje , nebi ja to bacio baa za ma neznam ti sta :P

Na tom ce moja djeca igrat :D

sjecate se army man s onim zelenim cikcem kad ides xD i v-rally o pacmanu da ne pricam :P

Lijepo, lijepo, sve te igram sam igrao, davnih dana...
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Haha igrao sam i ja nek od tih igara...GTA I mi je najzesce malo gledati kako je velika razlika izmedu njega i GTA SA :D Super Mario sam uvijek igrao ;)
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

bomberman je legendarna igra...
a jel neko igrao quake III arena?...

Super Mario kart najjaci!!! Igrao sam i bombermena i jos mnogo toga, jbg sad kad pogledam GTA II i GTA IV uhhh xD

heh,a GTA I?...
gledas lika od gore xD...

Igrice idu sve vise prema realnosti i grafici iz pravog zivota