FACEBOOK SE ZATVARA!!!?

Započeo virtuozo, Maj 20, 2010, 19:56:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: dinkO14 poslato Maj 20, 2010, 21:04:38 POSLE PODNE
Meni ce iskreno bit zao.Nisam od onih koji vise cijele dane na fejsu ali volim uc na privatni fejs dopisivat se s frendovima,cut se s onima koji ne zive u blizini i koje nisam vidio duze vremena.Ko ce placat bonove za mobitel ako se zatvori xD.

btw.Nemate vi pojma koju korist imaju od fejsa SVI koji se bave nekim online biznisima,u njemu leze gadne pare ;)

E upravo to.. Ljepo se dopat s fnreodvima

gle,preko fejsa mozes komunicirati sa punooo ljudi...
ja ne visim cijele dane na fejsu,ali bi bilo steta da se zatvori...

Ludi Grad

Correlli

Ne bih to vjerovao jer ipak FaceBook donosi veliku lovu, ali ako je istina onda neka, meni neće biti žao. FaceBook je još samo jedna stvar koju Masoni koriste za manipulaciju ljudi, još jedna stvar sa kojom žele širiti svoju propagandu. Ako netko ne zna o ćemu pričam, onda neka malo pogleda na Google.com (ključne riječi: Masoni, Illuminati, NWO (New World Order), ..).

M-Gun

Citat: Don Correlli poslato Maj 20, 2010, 21:36:40 POSLE PODNE
Ne bih to vjerovao jer ipak FaceBook donosi veliku lovu, ali ako je istina onda neka, meni neće biti žao. FaceBook je još samo jedna stvar koju Masoni koriste za manipulaciju ljudi, još jedna stvar sa kojom žele širiti svoju propagandu. Ako netko ne zna o ćemu pričam, onda neka malo pogleda na Google.com (ključne riječi: Masoni, Illuminati, NWO (New World Order), ..).

pa nego sta prave one igrice od 28 milijuna lajkova i recimo samo nek milijun kupi onu najmanju donaciju az neko sranje oni su zaradili dva milijuna eeeej pa skontajte malo ;)

Ludi Grad

Citat: Don Correlli poslato Maj 20, 2010, 21:36:40 POSLE PODNE
Evo da ne citate poslusajte u Videu  :P

http://www.traganja.com/videoteka/iza-kulisa-zavjera/137-masoni
Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 21:48:26 POSLE PODNE od [LG] $°-°PaYnE°-°$

r4z0r

Ja sam facebook korisnik , imam posebno misljenje o facebooku na koje se niko ziv ne slaze .
Facebook je jedna velika DEBILANA i nemoguce je kakve dijece tamo mozete naci , tamo su vecinom 24 h online likovi koji imaju RL ali kao i da ga nemaju , svoje ljubavne veze izjavljivaju jebenim facebookom . Veza im je "tajna" ali samo preko facebooka . To su obicno one 4 ever veze koje traju cak 2 dana hahaha .. na to stvarno e ono od srca se nasmijem . Imam lose misljenje o facebooku i meni se ne svidja , ali sve je to tako . Jedna veliko okupljaliste debila , ima i normalni koji udju 2 h dnevno ali ima ih kojima je zivot jebeni facebook i koji se tako reci "jebu" preko facebooka umjesto normalno kao sto se radilo u 20. stoljecu !

FACEBOOK DOLE !

facebook je po meni cisto sranje prava mahala (turcizam - ulica ili manje mjesto) jer prije su se ljudi slikali za uspomene sada za facebook i ja bi volio da se zatvori jer ova djeca od 12-13 godina po cijeli dan su za faceom tuzno mi smo u to vrijeme skupljali slicice fudbalera mjenjali se igrali fudbal kosarku gledali pokemone igrali se sa yugi kartama vozali role, bicikla skateboard svasta al jbg takvo je vrijeme doslo

r4z0r

Citat: DenY poslato Maj 20, 2010, 21:51:43 POSLE PODNE
facebook je po meni cisto sranje prava mahala (turcizam - ulica ili manje mjesto) jer prije su se ljudi slikali za uspomene sada za facebook i ja bi volio da se zatvori jer ova djeca od 12-13 godina po cijeli dan su za faceom tuzno mi smo u to vrijeme skupljali slicice fudbalera mjenjali se igrali fudbal kosarku gledali pokemone igrali se sa yugi kartama vozali role, bicikla skateboard svasta al jbg takvo je vrijeme doslo

Potpis , jos sam zaboravio jednu stvar .
Uzmem mobitel , stanem ispred prljavog ogledala , okinem 1500 slika , otvorim album , postam slike i skupim 10000 beskorisnih komentara . Eto , kvaliteta facebooka je jedna mala nulica 0 - nula , 000000 , NULA !

ja imam 13 god pa igram SAMP a ne na fejsu to je meni retardirano svi te tlace i zajebavaju..msm barem neke
A ako se zatvara Facebook ce sigurno poslati nesto da se zatvaraju...za mene je to sretna novost

Citat: [GG]Marko_Jizzy poslato Maj 20, 2010, 21:54:49 POSLE PODNE
ja imam 13 god pa igram SAMP a ne na fejsu to je meni retardirano svi te tlace i zajebavaju..msm barem neke
A ako se zatvara Facebook ce sigurno poslati nesto da se zatvaraju...za mene je to sretna novost

a vecina vas igra samp i previse tako sam i ja sa 15 godina pa i sad udjem po 2-3h sta cu vecina drugova radi a ovi sto su moje godiste sta radis? ma evo na fejsu lol

ja igram po pol sata SAMP ostalo odem van,gledam televiziju  ili jedem xD

Correlli

Citat: [LG] $°-°PaYnE°-°$ poslato Maj 20, 2010, 21:47:56 POSLE PODNE
Evo da ne citate poslusajte u Videu  :P

http://www.traganja.com/videoteka/iza-kulisa-zavjera/137-masoni
http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy_theory)

Eto, neki ćak i vjeruju da će se uspostaviti NWO 2012 godine, ali u vezi tog datuma ništa ne vjerujem jer je obična glupost, ali u ovim Masonima, Illuminatima i NWO ima nešto istine (naprimjer: zašto ima jedan amerićki dolar istu oznaku kao i New World Order - All Seeing Eye, ili zašto ima SAD grb isti oblik kao Židovsi (Izraelski) grb - jer svima je dobro poznat Masonsko-Cionistički pokret u Izraelu za kojeg se sumlja da ga SAD podržava na neki način. Ima tu dosta sitnica i mnogo stvari je čudnih tu.
Za Židove nemam mržnje ali poznato je da su više puta izdali Boga i Isusa, ćak im je i Isus sam rekao da je njihov otac Đavao/Šejtan.
Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 22:01:10 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: Don Correlli poslato Maj 20, 2010, 21:59:29 POSLE PODNE
http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy_theory)

Eto, neki ćak i vjeruju da će uspostaviti NWO 2012 godine, ali u vezi tog datuma ništa ne vjerujem jer je obična glupost, ali u ovim Masonima, Illuminatima i NWO ima nešto istine (naprimjer: zašto ima jedan amerićki dolar istu oznaku kao i New World Order - All Seeing Eye, ili zašto ima SAD grb isti oblik kao Židovsi (Izraelski) grb - jer svima je dobro poznat Masonsko-Cionistički pokret u Izraelu za kojeg se sumlja da ga SAD podržava na neki način. Ima tu dosta sitnica i mnogo stvari je čudnih tu.
Za Židove nemam mržnje ali poznato je da su više puta izdali Boga i Isusa, ćak im je i Isus sam rekao da je njihov otac Đavao/Šejtan.

Gle u kur'anu pise da ce smak svijeta doci kada islam bude vladao svijetom i kada ljudi budu isli u dzamiju na konjima

(USA Obama - Musliman, U dzamiju na konjima = s autima)

i ima jos dosta toga al os 2012 ima upravo emisija na pink bh tu ima istine mozda nas i nesto udari mozda ne jer ako bude nesto bit ce iznenada...

r4z0r

Correli jesi znao da je Coca-Cola Jevrejska ? :D
Pogledaj svaki video od Arrivalsa , mislim da se tako zovu . Inace znam mnogo o Dejallahu , tj. raspravljao sam se o njemu s profesorom islamske vjeronauke ,mnogo o njemu znam s neta , pa cak sam i referat i seminarski za dejallaha imao :D

Jos jedna istina , rodio se mali zuti (kinez) s jednim okom . Gledali su ga mnogi islamski ucenjaci i utvrdili da je to pravi dejallah , porodica djeteta odbija da roknu dijete . Citaj i o tome , nedavno se rodilo - pre par mjeseci tocnije .

Ocemo temu u offtopicu otvorit pa da malo o tome chatamo  ?: D