FACEBOOK SE ZATVARA!!!?

Započeo virtuozo, Maj 20, 2010, 19:56:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: DenY poslato Maj 20, 2010, 22:01:16 POSLE PODNE
Gle u kur'anu pise da ce smak svijeta doci kada islam bude vladao svijetom i kada ljudi budu isli u dzamiju na konjima

(USA Obama - Musliman, U dzamiju na konjima = s autima)

i ima jos dosta toga al os 2012 ima upravo emisija na pink bh tu ima istine mozda nas i nesto udari mozda ne jer ako bude nesto bit ce iznenada...
Piše i u Bibliji da će doći Sudnji Dan jednog dana, a u vezi 2012 ništa ne vjerujem jer bilo tako i 2000, 2002, 2006, i tako dalje i biče opet svakih 2 ili 4 godine jer je to jedna obična glupost. Ako Majanski kalendar prestaje, to onda ne znači da prestaje i naš.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 20, 2010, 22:04:03 POSLE PODNE
Correli jesi znao da je Coca-Cola Jevrejska ? :D
Pogledaj svaki video od Arrivalsa , mislim da se tako zovu . Inace znam mnogo o Dejallahu , tj. raspravljao sam se o njemu s profesorom islamske vjeronauke ,mnogo o njemu znam s neta , pa cak sam i referat i seminarski za dejallaha imao :D

Jos jedna istina , rodio se mali zuti (kinez) s jednim okom . Gledali su ga mnogi islamski ucenjaci i utvrdili da je to pravi dejallah , porodica djeteta odbija da roknu dijete . Citaj i o tome , nedavno se rodilo - pre par mjeseci tocnije .

Ocemo temu u offtopicu otvorit pa da malo o tome chatamo  ?: D
Pričali smo o tome u više navrata, ne znam da li si bio prisutan ili ne, ali ovako ću ti reći i bez uvrede: sa ljudima koji ne vjeruju u ništa nemam o ćemu pričat.

Ali i onako smo otišli previše u offtopik sa time.
Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 22:06:51 POSLE PODNE od Don Correlli

ja vam ne vjerujem u te teorije zavjere itd...
samo kazem: "Carpe diem!"...

nastoe

Covjek bez vjere je covjek bez razuma (po meni, bez uvrede, ja postujem svakoga koji posuje mene (moju vjeru))

Facebook je obicno sranje i to sam vec rekao 1,000,000 vlasnik facebooka se bogati na budalama, a vi se zapitajte sta sam time htio reci. Ako se facebook zatvori moja statistika je minimalno 15 samoubojstava, to vam sve govori
Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 22:15:23 POSLE PODNE od ExtremePower

Citat: ExtremePower poslato Maj 20, 2010, 22:13:39 POSLE PODNE
Covjek bez vjere je covjek bez razuma (po meni, bez uvrede, ja postujem svakoga koji posuje mene (moju vjeru))

Facebook je obicno sranje i to sam vec rekao 1,000,000 vlasnik facebooka se bogati na budalama, a vi se zapitajte sta sam time htio reci. Ako se facebook zatvori moja statistika je minimalno 15 samoubojstava, to vam sve govori
to su vec psihopati vecih razmjera...
u svakom slucaju,facebook ne placas nista,a mozes se dop. sa frendovima,ne moras trositi pare na mobu...
neznam zasto ste toliko protiv fejsa...

Citat: Don Correlli poslato Maj 20, 2010, 22:04:30 POSLE PODNE
Gle u kur'anu pise da ce smak svijeta doci kada islam bude vladao svijetom i kada ljudi budu isli u dzamiju na konjima

i ima jos dosta toga al os 2012 ima upravo emisija na pink bh tu ima istine mozda nas i nesto udari mozda ne jer ako bude nesto bit ce iznenada...
Piše i u Bibliji da će doći Sudnji Dan jednog dana, a u vezi 2012 ništa ne vjerujem jer bilo tako i 2000, 2002, 2006, i tako dalje i biče opet svakih 2 ili 4 godine jer je to jedna obična glupost. Ako Majanski kalendar prestaje, to onda ne znači da prestaje i naš.

Pogledaj svaki video od Arrivalsa , mislim da se tako zovu . Inace znam mnogo o Dejallahu , tj. raspravljao sam se o njemu s profesorom islamske vjeronauke ,mnogo o njemu znam s neta , pa cak sam i referat i seminarski za dejallaha imao :D

Jos jedna istina , rodio se mali zuti (kinez) s jednim okom . Gledali su ga mnogi islamski ucenjaci i utvrdili da je to pravi dejallah , porodica djeteta odbija da roknu dijete . Citaj i o tome , nedavno se rodilo - pre par mjeseci tocnije .

Pričali smo o tome u više navrata, ne znam da li si bio prisutan ili ne, ali ovako ću ti reći i bez uvrede: sa ljudima koji ne vjeruju u ništa nemam o ćemu pričat.

pa da cim se toliko prica o tome nemoze biti....to ce doci iznenada :) zato nemojte koristiti chitove XD

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Maj 20, 2010, 22:04:30 POSLE PODNE

Istina da ne vjerujem u nista , ali tema u vezi dejallaha me zanima posto ima tako ih nazvati - "cvrstih" dokaza .. lijepse receno opipljivih . Necu dalje opet cemo na isto doc' .

nastoe

Citat: [Ï...в]ѕαм ãƒ,, poslato Maj 20, 2010, 22:16:32 POSLE PODNE

u svakom slucaju,facebook ne placas nista,a mozes se dop. sa frendovima,ne moras trositi pare na mobu...
Facebook moze biti koristan ako ga koriste pametne glave, a koliko ja vidim takvih je rjetkost, zasto imamo, pa daj samo pogledaj koliko je facebook ljudi UNISTILO zar to nije dovoljno?

r4z0r

Citat: ExtremePower poslato Maj 20, 2010, 22:21:23 POSLE PODNE
Citat: [Ï...в]ѕαм ãƒ,, poslato Maj 20, 2010, 22:16:32 POSLE PODNE

Facebook moze biti koristan ako ga koriste pametne glave, a koliko ja vidim takvih je rjetkost, zasto imamo, pa daj samo pogledaj koliko je facebook ljudi UNISTILO zar to nije dovoljno?

Facebook koristi svaki 2 covjek na planeti , to je masovna zaraza gluposcu . Mi smo slijepi ljudi , sta da kazem vec sam 100 puta reko da je to cisto sranje koje mi pusimo . Iskreno ja ga i ne pusim , ja sam dnevno 10 minuta na facebooku i to 10 minuta mi bude previse gledajuci kako ljudska glupost nema granice.
Princeza Ozana nije jedina maloumna osoba , FB ih je pun .

I ja sam gledao u dnevniku da se zatvara ali to nije istina.Rekli su da je 60% ljudi otislo sa facebooka zbog sigurnosti tj. provali ti svaka budala.Ali su Å¡efovi facebooka rekli da ce poraditi na tome i da ce se sigurnost poboljsati i da se nadaju da ce se vratiti ljudi na fejs!
Little Devil will burn you

e bas mi je zao ako se zatvara iako i nisam tamo puno online a i btw kada ste vec krenuli u oftopic oko zavjera i svega
znate li da se korz povjest rodilo oko 10 osoba 25.12 i to od djevice imali su 12 brace ili ucenika ili sljedbenika i da su cinili cudesa
i da je amarika za rat na vjetnamu namjerno potopila svoja 2 broda kako bi imala izliku za rat kako bi izmuzla sto vise para od obicnih civila
i mislim da svi znaju da je 11.9.2001 amerika takoder lazirala napad na pentagon i wtc i da se tog dana srusio jos jedna manja zgrada pod utjecajem ekspolzije :)

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 20, 2010, 22:20:28 POSLE PODNE
Istina da ne vjerujem u nista , ali tema u vezi dejallaha me zanima posto ima tako ih nazvati - "cvrstih" dokaza .. lijepse receno opipljivih . Necu dalje opet cemo na isto doc' .

E moj razore, mnogo čvrstih dokaza na ovom svijetu je o Bogu (Allahu), pa ih neki svejedno ne vide.
Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 22:27:13 POSLE PODNE od Don Correlli

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Maj 20, 2010, 22:27:04 POSLE PODNE
Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 20, 2010, 22:20:28 POSLE PODNE

E moj razore, mnogo čvrstih dokaza na ovom svijetu je o Bogu (Allahu), pa ih neki svejedno ne vide.

"Covjek je bice koje ima sposobnost slobodne volje" - kako stoji u Kur'anu ili u jednom hadisu neznam tacno, opet ides u offtopic . Sta si se mene svezao u vezi vjere , kad me moji roditelji nisu mogli uputiti na taj put , pa efendije iz mekteba pa i profesor neces brate ni ti . Eto ponovo procitaj taj post , pazi neki imaju i razloge zasto u njega nevjeruju . Necu sve ovako online , to bi ti mogao ispricati samo lice u lice .

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 20, 2010, 22:29:02 POSLE PODNE
"Covjek je bice koje ima sposobnost slobodne volje" - kako stoji u Kur'anu ili u jednom hadisu neznam tacno
To je istina, i to poštujem. I ne stoji samo u Kur'anu, nego i u Bibliji u drugim Svetim knjigama. Neka svako vjeruje u to što želi, ali ipak kad si rekao da postoje čvrsti dokazi za Dejallaha sam ti samo rekao da postoje i za druge stvari u vezi Boga.

opet ides u offtopic
Samo sam ti odgovorio u vezi toga, tako da ja nisam jedini koji je otišao u offtopik tu, nego pogledaj i sebe malo.

Sta si se mene svezao u vezi vjere , kad me moji roditelji nisu mogli uputiti na taj put , pa efendije iz mekteba pa i profesor neces brate ni ti
Tko je rekao da sam se svezao za tebe u vezi vjere? Nije moje da ti govorim u šta da vjeruješ, a nije mi ni u interest da ti ubijem vjeru u glavu, a posebno ne ako ti je tvoji roditelji nisu.

Eto ponovo procitaj taj post , pazi neki imaju i razloge zasto u njega nevjeruju
Naravno, smrt bližnjih.. misliš da te je Bog napustio.

Necu sve ovako online , to bi ti mogao ispricati samo lice u lice .
Ako mi imaš još šta reći onda mi možeš slobodno poslati PM, nije tebi to nepoznato.
Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 22:47:14 POSLE PODNE od Don Correlli

nastoe

Citatkad me moji roditelji nisu mogli uputiti na taj put

Eto to sve govori.

Ja kazem da ima puno ljudi koji se pretvaraju da vjeruju, samo govore/idu u crkvu a kada izadu zabijaju ti noz u leda, mozes ti biti dobar covjek i bez vjere ali opet po meni je to " NE imati razum " ja neznam kako netko nemoze vjerovati pokraj toliko dokaza i upozorenja od boga ateisti trebaju otvoriti oci i malo bolje pogledati i shvatit ce sta im hocu reci.

Eto kada idu svi u off topic idem i ja  :P