[POMOC] Ne rade komande

Započeo Alycone, Februar 05, 2013, 21:39:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Evo danas sam prebacivao server na 0.3x verziju i neke komande jednostavno nece da rade, text se ispise ali funkcije nece da rade. Neznam stvarno u cemu je problem, pluginsi su ucitani, nema nikakovog errora u server-logu, jedino sto nece da ucita nikakva vozila (Number of vehicle models: 0).. Recompilao sam skriptu sa 0.3x includovima, sve isto!! Recimo funkcija SetPlayerPos nece da radi, tj. nerade teleportovi ni spawn, spawnas se na 0 0 0 koordinatama, ne radi funkcija SetPlayerHealth isto.. Ako netko zna rijesenje ovog problema molim da pomogne.

EDIT: i da, zaboravio sam napisati da u server-logu svaku sekundu izbaci jednu liniju ovoga

[21:33:10] Test_Nick has picked up/attempted to spawn $-400.

Skripta koju koristim: Moja skripta

Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): Ako je potrebno sta postavit cu.
Poslednja Izmena: Februar 05, 2013, 21:43:21 POSLE PODNE od Alycone

Pa posto je ovo "nova verzija" klijenta,moguce je svasta.
Da nisi preuzeo linux umjesto windows-a?
Jesi 100% siguran da su na 0.3e radile sve navedene funkcije?

Da, preuzeo sam windows server za 0.3x,  zamjenio sve staro sa novim i recompilao skriptu.. Zaboravio sam jos napomenuti da se ne radi o kucnom serveru nego o gamepanelu..

Sve funkcije su radile na 0.3e 100%

Citat: Alycone poslato Februar 06, 2013, 18:52:52 POSLE PODNE
Da, preuzeo sam windows server za 0.3x,  zamjenio sve staro sa novim i recompilao skriptu.. Zaboravio sam jos napomenuti da se ne radi o kucnom serveru nego o gamepanelu..

Windows je za kucni server,a linux na hostu.
Skinuo si windows,a treba ti linux...

Citat: Streetboy poslato Februar 06, 2013, 19:05:29 POSLE PODNE
Citat: Alycone poslato Februar 06, 2013, 18:52:52 POSLE PODNE

Windows je za kucni server,a linux na hostu.
Skinuo si windows,a treba ti linux...

Ok, hvala velika na odgovoru, pokusat cu s tim pa javim

Citat

Ok, hvala velika na odgovoru, pokusat cu s tim pa javim

Nema na cemu,to mi je duznost :D
Javi kad probas,ako bude reseno da lockam temu :)

EDIT: Problem je resen...
Poslednja Izmena: Februar 08, 2013, 16:03:35 POSLE PODNE od Streetboy