Problem sa kucama

Započeo Javier, Maj 20, 2010, 12:17:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ovako kada napravim kucu u property sve mi bude uredu perfektno uraim i poklapa se

ali kada odem i promijenim ono HouseInfo[34]na HouseInfo[35]

na serveru mi nema ni auta ni nista ni kuca

nastoe

hmmm mozda nisi dobro kucu napravio

virtuozo

Citat: ExtremePower poslato Maj 20, 2010, 12:18:48 POSLE PODNE

a jesil auto stavio za kucu? ako nisi do toga ti je... moras i HouseCarSpawn ja mislim promjenuti za jedan broj veci i dodazi x,y,z,rx

Citat: [SS]V1rTu0z0 poslato Maj 20, 2010, 12:47:16 POSLE PODNE
Citat: ExtremePower poslato Maj 20, 2010, 12:18:48 POSLE PODNE

a jesil auto stavio za kucu? ako nisi do toga ti je... moras i HouseCarSpawn ja mislim promjenuti za jedan broj veci i dodazi x,y,z,rx

napravim sve uredu ali nece nista neradi

Obrisi ju, idi po redu, ubaci prvo kucu, pa auto od kuce... i morat ce radit
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Maj 20, 2010, 13:30:17 POSLE PODNE
Obrisi ju, idi po redu, ubaci prvo kucu, pa auto od kuce... i morat ce radit
lo0l pa radim tako

E tako je i men bilo :S
al ja sam promjenio Carspawns za jedan broj vise i normalno je, ali mi nije radila kuca...
I taj problem nmg rijesit :S

virtuozo

Morate snimiti poziciju auta i dodati pod carspawn to..

ima naprimjer 35

i ovako ide

{koordinate},
{koordinate2}, // bez zareza a kada dodajete jos jedno auto stavite ovdje zarez a
{koordinate3} // a ovdje ne...:P

i narvno povecajte carspawn za jedan broj :P

Mozes svasta napraviti, npr. probati taj broj dodati na housecarspawns, probati obrisati kucna vozila, probati obrisati GF system kuca i tog i ubaciti svoj ili neki FS...

Ako ubacujes FS, nadji si da ti je ingame kreiranje kuca, posto je puno lakse ingame nego ovako..

El ima neka FS koja radi ovakve kuce?

i da imaju house car i da se kuca moze rentat i upgradeat?

nastoe

koristi Stefan Elite house system.
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 15:43:42 POSLE PODNE od ExtremePower

evo vako kako je rekao i mallcolm ja isto napravim kuce kako treba lijepo po tutu ali opet nevidim nista od auta a vidim samo kucna auta koja su dosla na serveru...
TONY LUCCHASSE
LOSBALKAN ADMIN
| Posjetite nas: www.los-balkan.com |

Stefanovo nije bas ok, ako se ja sjecam to sam koristio i preopterecuje server jer kreira svaki .cfg file za pojednu kucu umjesto da sve u jednu ubaci, ioako to nije tesko slozit... I takoder nakon dok slozis oko 150 kuca, stefanov system je zeznut jer te baca u krive kuce itd.. onda moras namjestavat VWove...

Citat: ExtremePower poslato Maj 22, 2010, 15:11:24 POSLE PODNE
koristi Stefan Elite house system.

Meni se taj ne sviÄ'a, napravim kuću kad izaÄ'em iz nje u skroz neku drugu me odpelja

nastoe

Citat: LuKsA poslato Maj 22, 2010, 18:29:53 POSLE PODNE
Stefanovo nije bas ok, ako se ja sjecam to sam koristio i preopterecuje server jer kreira svaki .cfg file za pojednu kucu umjesto da sve u jednu ubaci, ioako to nije tesko slozit... I takoder nakon dok slozis oko 150 kuca, stefanov system je zeznut jer te baca u krive kuce itd.. onda moras namjestavat VWove...
Niti meni se ne svida, prvi razlog je jer ima register/login dobro to nije problem editati sa dini, dudb ali sta se tice RPG house systema niti nemas neki bolji izbor od stefanovog npr. Antornixov je odlican ali ces ako hoces da za kupnju kuce moras imati lvl onda moras staviti

pHouseInfo[1] [hLevel] = 3; // 1 = ID kuce

Ali ce se morati i stock napraviti za hLevel

BTW: Nisam niti vidio, ovo je off topic nemojte vise nego daj pomozimo ovom "Mallcolm"
Poslednja Izmena: Maj 22, 2010, 19:09:02 POSLE PODNE od ExtremePower