[Pomoc]Pomoc u vezi skripte

Započeo 007Bondâ„¢, Februar 03, 2013, 13:42:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BE i jos par njih
Detaljan opis problema: E ovako zanima me vise stvari pa ako bi mi mogli pomoci bar u necemu sto znate, kako da napravim nesto kao da kupim primjer pedardu i da napravim u users dje je ono lvl novac i te stvarcice da mi pise koliko petardi imam tj da kad se odlogujem da mi se sacuva u sstatsu ! ? !?
Dio skripte: Non
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Napravis public sa savepetarda da kad izadjes sacuva i loadpetarda da ocita pri ulasku definises pPetarda primer i postavis u stats eto ti ukratko . Ako isi pocetnik videcu kasnije da ti napravim kod sad sam na mobu

Citat: Dimi poslato Februar 03, 2013, 14:19:36 POSLE PODNE
Napravis public sa savepetarda da kad izadjes sacuva i loadpetarda da ocita pri ulasku definises pPetarda primer i postavis u stats eto ti ukratko . Ako isi pocetnik videcu kasnije da ti napravim kod sad sam na mobu
Ne moze tako .Mora ici na enum pinfo itd..
//

Aj sad ako moze neko da mi fino objasni ovo je gubljenje vremena ... ako moze neko da mi uradi primjer ili izvadi iz svog GM ?!

Reci mi koji save sistem koristis? sta ti pise gore u <include>?

koristis fwrite predpostavljam, onda ovako, pod enum pinfo napravi varijablu pPetarda, i onda je pod onplayerregister , onplayerlogin i onplayerupdate stavi na ucitavanje, i to je to.