LA RP carowner ship

Započeo Lumpri77, Maj 18, 2010, 22:51:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

jel mi neko može objasnit kako prebacit carowner ship iz  LA RP servera na svoj server ?? MOLIM VAS
Poslednja Izmena: Maj 18, 2010, 22:52:04 POSLE PODNE od [ST] SL500

Ima dosta toga za objasnit jednostavno ako si dobro upoznat sa pawnom jezikom prebaci ga jer ja ti preporucujem ako bas i neznas nemoj jer dosta je tesko za onog jednog pocetnika,trebas dosta toga prebacit ja ga znan prebacit al nisan snjime upoznat vrhunski meni radi jasan ga prebacia na svoj gamemode..

zapravo u tome je problem šta nisan baš nešto koko skriptanja pa ako bi neko moga opisat kako ili još bolje preko team wievera sredit ako ima volje

idi polako, trazi /vehicle, sve unutar toga sta je ubaci + ubacuj enum varove, tj. pCarKey1, pCarKey2 ...
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

virtuozo

Citat: [ST] SL500 poslato Maj 19, 2010, 19:11:42 POSLE PODNE
jao probajen več poal sata i nemogu pls može neko preko teama

Pre vise kodova da ti neko ovdje posta a cak i da ti posta ne bi znao gdje treba ubaciti najbolje procitaj cijeli mod skuzit ces.

treba ti i LoadCars i jos puno toga...
i ja sam to probao,ali nije mi islo...
pa mi je djuro savjetovao da napravim svoj i uspio sam...
tnx zorane^^...

nastoe

Å anse da uspijes prebaciti su 5% jer nikad nezas ti je skripter LARP moda nesto stavio/sakrio, a to bas i nemozes naci u 60.000 linija

virtuozo

prati mod od 0 pazljivo i ubacit ces 100%...ili ako si dobar scripter nadji cOwner enum cInfo itd....

trebas ic po redu od prvo kreni od ownablecar pa od nadalje sam uvati semu dodes na neki redak i pogledas neku varijablu i kopras je u trazilicu i samo trazis..

Trazi LoadCar, SaveCar, Ownablecar, Ownablecaroffer, /accept, /vehicle, CarInfo, cars.cfg moras imat u scriptfilesima, pod ongamemodeinit imas za spawnanje auta...
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

poshto si ti pocetnik a LARP nije toliko lagan evo ti ownership fs http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=134382.0

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!

Najbolje ti radit sam carownership,ali FS nije mi siguran,moze se pobrisat ,i onda nemas nista :S
Besplatni samp hosting