Ponosna sjecanja!

Započeo Astra, Maj 18, 2010, 13:43:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozivam vas sve koji ste nekada,a i vas koji sada igrate na CH-DM-u da se pridruzite u postavljanju starih slika,slika iz vasih privatnih albuma,slika koje ste skinuli sa foruma.Da se prisjetimo kako je to nekada bilo.Znam da vas tu vecina je nekada davno igrala na tom serveru i upravo zato sam i posto ovaj post ovdje.Nemojte zamjeriti.

http://croherzegovina.org/forum/showthread.php?35864-Ponosna-sjecanja!&p=422546#post422546

Nemam losu namjeru,ne reklamiram nista...

Samo pozivam da se prisjetimo starih vremena,stavljamo slike i uzivamo u istima!!
GAME OVER!

hehe ja sam bio clan ali jebiga a nemam nikakve slike jer nikad slikao nisam :D ali budem malo pogledao :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

M-Gun

Ljepo je to da se neko sjetio nasih starih dana dok smo zajedno rulali i pwnali ,,,, mozda ja nadem neke slike i postam ;)

r4z0r

Nemam slika , imao sam 7000 slika u 7 foldera .. sve je otislo formatiranjem racunara . Jebem ti dan kad mi sistem pade , stvarno je bilo predobrih slika od prvih CH DM dana :S

Trenutno imam 20 slika , sve su novije .

Ajde..potrudite se,procackajte malo kompom i ako nije problem postavite slike. ;)
GAME OVER!

r4z0r

Procackaj ti CH forum , ako postoji jos stara BM tema i podforum . Tamo sam stavio mnogo linkova od napada .
Pitaj soprana ili baneta ako je tu postojil' gdje snimljen taj podforum . Sramota da to ode u zaborav

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 18, 2010, 15:36:49 POSLE PODNE
Procackaj ti CH forum , ako postoji jos stara BM tema i podforum . Tamo sam stavio mnogo linkova od napada .
Pitaj soprana ili baneta ako je tu postojil' gdje snimljen taj podforum . Sramota da to ode u zaborav

E bas sam to pitao u svojoj temi..nadam se odgovoru! ;)
GAME OVER!

r4z0r

Dobio sam host astro , probat cemo vratit stara vremena . Nista ne obecajem , novi gamemod .. uobce pen nije , uostalom i veci je od pena . Neznam reakcije igraca, ali eto svi stari igraci su pozvani kao i novi zeljni zabave .

Ja prije nisam igrao, ali bi sad htio ako se opet otvori :D
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

uplodat cu kada smo ja i astra vozili do aspena kada smo pili hladni sprunk
uf to su bili dani

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 18, 2010, 15:51:04 POSLE PODNE
Dobio sam host astro , probat cemo vratit stara vremena . Nista ne obecajem , novi gamemod .. uobce pen nije , uostalom i veci je od pena . Neznam reakcije igraca, ali eto svi stari igraci su pozvani kao i novi zeljni zabave .

napisao sam ti nesto na profilu na ch forumu procitaj...

Soprano..jeli moguce naci temu na starom forumu CH-DM i izvuc slike iz nje??

Imas pm...
Poslednja Izmena: Maj 20, 2010, 20:40:48 POSLE PODNE od Astra
GAME OVER!

Ja sam mislio upload slike ali nemogu nac bas neku...imam oko 1k slika ali sve nekaj bzv