eSportsONLINE.us Online and LAN Tournaments

Započeo Don.Sergio, Januar 26, 2013, 18:50:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

eSportsONLINE je organizacija koja se bavi organiziranjem online , te LAN turnira. Turniri se prave pretežno za igrice Call of Duty 2 i 4,a u planu nam je proÅ¡iriti se i na League of Legends. Do sada smo imali 5 online i 1 LAN turnira koji je održan u zagrebačkoj igraonici 'Sabirnica' . Ovim putem takoÄ'er pozivamo sve igrače da nam se pridruže i prijave se kako bi mogli napraviti najveći LAN turnir na ovim prostorima u posljednjih nekoliko godina. Na proÅ¡lom turniru bilo je 16 teamova , a čak 10 000 ljudi je pratilo dogaÄ'anja LIVE putem interneta na naÅ¡oj web stranici. Nakon LAN-a dobili smo pohvale i od fanova i od kritičara zbog odlično odraÄ'enog posla, te nam je to veliki motiv za daljni rad! Ukoliko imate prijedloge kako da unaprijedimo naÅ¡ rad, osjećajte se slobodni kontaktirati nas. Sudjelovanjem na naÅ¡im dogaÄ'ajima možete osvojiti veliku sumu novaca,ali i vrijedne nagrade kao Å¡to su miÅ¡evi , tipkovnice , sluÅ¡alice , podloge za miÅ¡ i mnoge druge vrijedne nagrade ( naravno,gameing opreme).
Naši ponosni partneri i sponzori su :

Naš sponzor je mlad tim freelancera u Varaždinu, koji zajedno, suradnickih vještina, izraduje web stranice, graficke i multimedijske projekte. Danas smo tako mali, ali skladni tim, u kojem se svi zajedno razvijamo i ucimo.
• www.fritexdesigns.com

Balkan SA:MP je zajednica koja pomaze novim i starim skripterima te pomaze u vezi mapanja i ostalog.Na forumu se nalazi mnostvo tutoriala koji su preuzeti sa oficijalnog SA:MP foruma,dok su neki odradjeni i od 'nasih' skriptera. Svi tutoriali sa oficijalnog SA:MP foruma su prevedeni naravno,posto neznaju svi engleski jezik ili neki drugi strani jezik. Takodje,vrijeme je blagdana,blizi se 2013. tako da vam zelimo puno srece.
• http://balkan-samp.com

Roccat je profesionalni proizvodac gaming opreme. Najpoznatiji proizvod im je Roccat Kone.
• www.roccat.org

Game HR je jedna od poznatijih hosting firmi u Hrvatskoj. Bavi se prodajom game i web hostinga.
• www.game-hr.com

Razer je firma koja proizvodi jako kvalitetnu gaming opremu. Proizvode miseve, slusalice, tipkovnice itd.

• www.razerzone.com/

KGB Hosting je poznata firma iz Srbije koja se pretezito bavi prodajom game servera.
• www.kgb-hosting.com/

Za sve nase vjerne zaljubljenike lol-a osigurali smo sponzora EloBuff.
Odlicna stranica

• https://elobuff.com

Ukoliko imate ponude za suradnju, pitanja, prijedloge za unaprijeÄ'enja kontaktirajte nas:
email : [email protected]
xfire :
Nikola Miljus - cod2edge
Sinisa Kotarski - donsergio2
Sinisa Ban - baaancina1995
Martin Cehulic - mmartiin2

Pozdrav svim gamerima od eSportsOnline teama!
Poslednja Izmena: Januar 26, 2013, 18:53:36 POSLE PODNE od Don.Sergio
Old School
Since: 2011

Citat: #define Eagle   3а[Ð"]лЕ poslato Januar 26, 2013, 18:56:24 POSLE PODNE
Lepa ideja.
Svidja mi se to sto radite , od mene imate punu podrsku.
Moj savet je da nebude samo cod 2 i 4 , vec i cs.
Veliki broj ljudi igra cs i bila bi velika zainteresovanost kada biste i cs dodali.
Rado bih dosao , samo sto sam iz BG , pa nemogu.
Srecno.
Hvala, naravno širit ćemo se i na ostale igre, nije nam u cilju ostati samo na cod sceni.
Idući veliki lan turnir u našoj organizaciji očekujte po ljetu, turnir će se održati u shopping centru "CityCenter ONE" u Zagrebu. Lan će se igrati na 30 računala.
Stranim timovima možemo pomoći oko smještaja, jer će turnir trajati 2-3 dana.
BG nije daleko od ZG :) Dolazit će timovi iz Italije i ostalih Europskih zemalja
Old School

Organizujete li nekad ono cisto Online turnire? Naprimer ja bi iso na CS turni ;) Vec sam iso na 5 LAN turnira u mom gradu u igraonici Godfather :) Sve je bilo ekstra i obozavam LAN turnire  :-*

Ako pucate na scenu samo u Hrvatskoj onda nemojte CS nego probajte TF 2 i Woolfenstein Enemy Teritory
CoD je u Hrv najpolularniji

Ako idete na Balkan scenu tj Ex. YU drzave onda CS, mozda i TM ?

Ugl imate se za sirit dosta a kako to vi odlucujete :)

Sretno vam

Citat: SpawneR. poslato Januar 26, 2013, 19:31:53 POSLE PODNE
Organizujete li nekad ono cisto Online turnire? Naprimer ja bi iso na CS turni ;) Vec sam iso na 5 LAN turnira u mom gradu u igraonici Godfather :) Sve je bilo ekstra i obozavam LAN turnire  :-*
Da, iza sebe imamo 5 online turnira.
Citat: Don Coñellâ,,¢ poslato Januar 26, 2013, 19:41:09 POSLE PODNE
Ako pucate na scenu samo u Hrvatskoj onda nemojte CS nego probajte TF 2 i Woolfenstein Enemy Teritory

Sretno vam
Bio sam naveo već da s vremenom ćemo se početi širiti na više igrica. Čekamo da postanemo pravna udruga, jer smo predali papire, tako da imamo više mogućnosti.
Old School

Sretno vam

Hrvatska nije na balkanu i nije bila jedna od dzava koja je cinila Jugoslaviju?

Ako idu na Balkna scenu?

Svaka cast za ovaj projekat.

Kakav je odaziv igraca i to?

Predlazem Vam da uz saradnju Dota2 Balkan probate da se dogovorite oko jos nekih vrsti turnira. :) Veliki broj igraca igra dotu 2.

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 26, 2013, 20:05:04 POSLE PODNE

Sretno vam

Ako idu na Balkna scenu?

Predlazem Vam da uz saradnju Dota2 Balkan probate da se dogovorite oko jos nekih vrsti turnira. :) Veliki broj igraca igra dotu 2.
Odaziv igrača je veliki, prvi lan turnir u našoj organizaciji posjetilo je više od 120 ljudi. Što je za prvi lan turnir jako puno.
Hvala na prijelogu za dota2, probat ćemo dogovoriti s vlasnicima Dota2 Balkan nešto više.
Poslednja Izmena: Januar 26, 2013, 20:27:33 POSLE PODNE od Don.Sergio
Old School

Citat: [FG] Castello aka Damian poslato Januar 26, 2013, 20:51:36 POSLE PODNE
Svaka cast, bio sam na 2 COD2 turnira, vise je bilo "medjugradski", ali kasnije su starije kolege isle u ZG itd, inace, kod nas se to igralo na 18 kompjutera + 1, to jest sudija za glavnim kompjuterom, bio je to vise neki manji lan turnir, ne bitno, nazalost to se sve iskljucilo zbog finansija, ali jbg, dok je trajalo bilo je dobro :), inace ja sam iz Vukovara, i od mene imate punu podrsku, i srecno.. Lepo je ucestvovati na tako necemu, prelep dozivljaj..
Hvala. Trebalo je puno truda i želje da se takvo što napravi. Turnir je trajao 2 dana, bio je u cod4, bilo je 16 timova. Prvo su se igrale grupe pa tek onda playoff. Prvi dan je trajao od 8-24h, drugi dan isto toliko. Misliš da je to jako lagan posao, ali dok ne probaš ne znaš, jer ja sam nakon tih 2 dana turnira bio toliko iscrpljen da se sljedećih tjedan dana nisam mogao naspavati. Cijeli dan praktički stojiš jer gledaš kako igraju, pomažeš pri instaliranju miševa, slušalica, tipkovnica itd. Ali se isplati :)
Old School

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 26, 2013, 20:05:04 POSLE PODNE

Sretno vam

Ako idu na Balkna scenu?

da Hrv nije na balkanu al je jedna od Ex. YU drzava
a valjd znas na sta sam mislio omg :P

Sljedeći lan će biti u CityCenter ONE Zagreb, Hostese, Nagrade od Roccata, Razera, DJ, i jos puno vise toga!

Samo na eSportsONLINE lan turnir !!
Old School

ÄŒLANSTVO U ESPORTSONLINE UDRUZI!

• Član eSportsONLINE udruge ima pravo na 15% popusta na lan turnire koje organizira eSportsONLINE
• Član eSportsONLINE udruge ima pravo na 15% popusta na online turnire koje organizira eSportsONLINE.
• Član eSportsONLINE udruge imat će popusta kod naših sponzora
• eSportsONLINE će na kraju godine članovima pokloniti skromne poklone
• Član eSportsONLINE udruge imat će pristup grupnom chatu u kojem se respravlja o svemu
• Član eSportsONLINE udruge moći će prisustvovati na skupštinama udruge
• Član eSportsONLINE udruge ima pravo na popust za kupnju esportsonline majice
Ako ste zainteresirani, javite se na PM
Poslednja Izmena: Februar 03, 2013, 23:22:49 POSLE PODNE od Don.Sergio
Old School

Želite postati dio eSportsONLINE zajednice? od danas to možete bez plaćanja članarine,potpuno free!
Sve Å¡to je potrebno jest ispuniti prijavnicu.
Član naše udruge uživa posebne privilegije i stječe pravo sudjelovanja u organizaciji naših budućih projekata (CUP,LAN turniri).
REGISTRIRAJ SE OVDJE: http://esportsonline.hr/registracija/
Old School

extra ideja :D samo naprijed !!
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

ado97