Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav decki . Kako ste mi ?
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: Joey_ poslato Mart 12, 2013, 19:49:45 POSLE PODNE
Citat: Crni Gavran poslato Mart 12, 2013, 17:57:09 POSLE PODNE
Najbolji filmovi, g. Quentin Tarantino, g. Francis Ford Coppola , g. Steven Spielberg .
Definitivno: Godfather trilogija, Pulp Fiction , Django Unchained, Shawshank redemption.

To su kvalitetni originalni filmovi svoga originalnoga žanra.

Gledao Pulp Fiction, Shawshank redemption i Reservoir dogs od Tarantina, predobri filmovi. :) Sad planiram pogledat Django Unchained.
Django je film ili ti se svidja ili ne... Ja sam ga gledao na pretpremjeri, mene je film odusevio, posebno scenariji, nemas predozbe sto ce se sljedece dogoditi, sto je jako dobro, napetost :) ;)

Citat: Coldplay poslato Mart 12, 2013, 21:00:24 POSLE PODNE
Django je film ili ti se svidja ili ne... Ja sam ga gledao na pretpremjeri, mene je film odusevio, posebno scenariji, nemas predozbe sto ce se sljedece dogoditi, sto je jako dobro, napetost :) ;)

To volim kad ne znas sto ce se dogoditi u iducoj sceni, lijepo se prepustis filmu i zanimljivo ti je pratit jer te zanima sta ce se iduce dogodit. A ne kao neki filmovi, iako ga nisi gledao, znas sto ce se dogodit.

A i par frendova mi ga je preporucilo, tak' da mislim da ce mi se svidjet. :)

Last nick: Paradox

A ja tad poludim, bas iz navedenog razloga :P

Citat: [SX] TiXoR_ poslato Mart 12, 2013, 23:23:36 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. link=topic=66936.msg48mooooorrrrrrrooooonnnniiiiiiiiiiiiiii#msg48mooooorrrrrrrooooonnnniiiiiiiiiiiiiii date=1363125931
Rodj mi za 1h ^^
sad napokon imaš 11 godina jeeej

Nabijem te trolu jedan :D 14 ^^

ado97