Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Igra li ko LoL , a ko netko igra trebam pomoc malu , PM me .
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Citat: Taoki.pwn poslato Februar 21, 2013, 16:44:30 POSLE PODNE
Igra li ko LoL , a ko netko igra trebam pomoc malu , PM me .

Igram ja na eastu gde ti igras? :D

Ja igran na Westu , btw. sredio sam sve , SteXi , zar ti nisi mapper na Xepticu :) ?
Poslednja Izmena: Februar 21, 2013, 18:49:56 POSLE PODNE od Taoki.pwn

N0NE

afrikaaaaaaaaaa <33333333333  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

...Neno...

ako ko ima microsoft powerpoint 2000 molio bih da mi posalje ako je ikako moguce,hvala unaprijed.

Stexi mafija , sinoc mi na skype psovao majku jedno 20 min :D Ozbiljnost na nivou  :D

Puno dobrih mapa ima od Steksija, ali ja se necu mjesat

Citat: Taoki.pwn poslato Februar 21, 2013, 22:47:00 POSLE PODNE
Puno dobrih mapa ima od Steksija, ali ja se necu mjesat

Svaki mentol moze da mapa , ne vredjam vec pricam cinjenicu.. nema tu znanja niti iceg

Citat: Blaeks poslato Februar 21, 2013, 22:52:41 POSLE PODNE
ja uopste ne umisljam da sam bog, nego sam u pravu, a to da nisi lizao dupe, nisi nisi, ne sekiraj se, u poruci sve pise  :)

al necu se ja vise svadjati s vama, dosadni ste

I ja sam dosadan?!  :'(

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ne shvatam sad foru da svi navalite na blaeksa.On vam je cas dobar,cas los.Iskreno nemam neko posebno misljenje ni za njega niti bilo koga u ovoj svadji.Znam samo da je Blaeks jednim dijelom zasluzan za obrazovanje danasnjih skriptera.pa samim tim trebate ga postovati(koliko god to htjeli ili ne htjeli).
A za ove novajlije sto bas imaju smisla za humor bi im porucio da taj humor ostave za sebe i kad nekoga ne poznaju da makar cute....

BloodMaster

*

Ex. Super Moderator

Ja sam gay.

Laku noć svima.
Poslednja Izmena: Februar 21, 2013, 23:17:31 POSLE PODNE od [DayZ] BloodMaster

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Ko je propo a ko će propast a ko će dobit ban?  ;D