Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi, ja znam da je ovo za dobrobit buducnosti,
al molim vas nastavite na PM, ubiste me tim postovima :D

@Sig: Pa msm, zna se... Najbolji je :D

Ja cu budem pandur :D Posto u mom gradu nema ta srednja skola(ima ali nije pouzdan) ici cu cim zavrsim osnovnu u Beograd da zavrsim kriminalistiku sa ortakom, pa onda fakultet pa onda da budem inspektor(interventna).

E poz ljudi ... Trazim jednog skriptera koji zna sa NL modom :) . Ako ima neko nek se javi odma na pm , pa cemo dalje rijesit :))
|| Virtual Gaming RPG ||

|| Server Nick : Ezel Boss || Forum Nick : Ezel Boss || Server Owner || Forum Owner ||
||Forum Link : www.vg-rpg.biz ||
||Server IP : 176.62.0.8:7787 ||

Kupujem Traktor

Citat: SpawneR. poslato Februar 14, 2013, 09:50:39 PRE PODNE
Ja cu budem pandur :D Posto u mom gradu nema ta srednja skola(ima ali nije pouzdan) ici cu cim zavrsim osnovnu u Beograd da zavrsim kriminalistiku sa ortakom, pa onda fakultet pa onda da budem inspektor(interventna).

Pandur, a ovamo RPaš gangstera, lažove jedan :-[

U Hrvatskoj do 16 moraš biti u srednjoj pa u Zagreb dvije godine za pandura, ja nebi nikad moga bit pandur radin sranja na hajduka i tako te šeme vamo tamo

...Neno...

Citat: [SX] TiXoR_ poslato Februar 14, 2013, 14:11:09 POSLE PODNE
U Hrvatskoj do 16 moraš biti u srednjoj pa u Zagreb dvije godine za pandura, ja nebi nikad moga bit pandur radin sranja na hajduka i tako te šeme vamo tamo
Ti i Policija ko Bog i Djavol  :D

Citat: ...Neno... poslato Februar 14, 2013, 14:44:27 POSLE PODNE
Ti i Policija ko Bog i Djavol  :D

a nikad me nije ulovila frenda mi ulovilo ja i još dvojica pobigla u zgradu u stan neki prazni hhh

eSportsONLINE je u potrazi za sloganom, napiÅ¡ite  svoj prijedolog. Kasnije će naÅ¡ žiri odabrati najbolji i nagraditi ga COD4 org keyom!
Old School
Since: 2011

Citat: ѕραмαѕÑ,Ñ"я poslato Februar 14, 2013, 13:38:45 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Februar 14, 2013, 09:50:39 PRE PODNE

Pandur, a ovamo RPaš gangstera, lažove jedan :-[

Pa ucim tako :D Gledam takve video snimke i pandur cu biti odlucio sam.. Ali ne pandur koji ce da stoji i pokazuje rukama..

Imam problem sa provajderom, nmg nikako da udjem na forum. Zna neko kako to da sredim?

Citat: joXy_# poslato Februar 14, 2013, 23:50:22 POSLE PODNE
Imam problem sa provajderom, nmg nikako da udjem na forum. Zna neko kako to da sredim?
to je i gotti imao, pitaj zorana kako je sredio

Citat: Blaeks poslato Februar 15, 2013, 00:39:39 PRE PODNE
Citat: joXy_# poslato Februar 14, 2013, 23:50:22 POSLE PODNE
to je i gotti imao, pitaj zorana kako je sredio
Evo sada radi, 2 dana mi nije radilo. -.-'

Nije istina ( Inace do 2 srednje pa se prebacujes ). Ovisi ti o dosta razloga jer mogu ukinuti srednju i uvesti tecaj za policajca ( A svakih par godina rade drugacije ). Tecaj ti traje 8mj. i nakon toga si prometni policajac i onda trebas raditi za policiju najmanje 2 godine jer kada si na akademiji placaju ti oni sve, od hrane, smjestaja, vozackog ispita i svega ostaloga i to ima kao trebas "vratiti" radeci za njih 2 godine s tim da normalno dobivas placu. A razlika ti je da ovisi na tecaj za akademiju nema dobne granice dok za prebacivanje moras biti 2 srednje da bi mogao upasti.

Znam te stvari iz razloga jer ove godine planiram upasti na policijsku akademiju stoga sam informiran o tome.
Poslednja Izmena: Februar 15, 2013, 05:14:05 PRE PODNE od Sexserghy ♥

ma idi bezi sinoc sam iso da igram stoni fudbal i nikako da pobedim neke zvezdse, i nikako i nikako :D

Citat: [SE]╚»Loza«╝ poslato Februar 15, 2013, 12:40:10 POSLE PODNE
Hahahah ti onda popis red bull - okrepljuje duh :D Sala mala :D
ma kakav red bul, veceras cu da ih raznesem