Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SpawneR. poslato Februar 14, 2013, 19:15:02 POSLE PODNE
Citat: ѕραмαѕÑ,Ñ"я poslato Februar 14, 2013, 13:38:45 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Februar 14, 2013, 09:50:39 PRE PODNE
Ja cu budem pandur :D Posto u mom gradu nema ta srednja skola(ima ali nije pouzdan) ici cu cim zavrsim osnovnu u Beograd da zavrsim kriminalistiku sa ortakom, pa onda fakultet pa onda da budem inspektor(interventna).

Pandur, a ovamo RPaš gangstera, lažove jedan :-[

Pa ucim tako :D Gledam takve video snimke i pandur cu biti odlucio sam.. Ali ne pandur koji ce da stoji i pokazuje rukama..

//Gey misli na RL.
Nego, hoće ko u LASD na jednom serveru ? Pošaljem ime servera na PM.
Poslednja Izmena: Februar 15, 2013, 15:47:00 POSLE PODNE od ѕραмαѕтєя

Blaeks koliko placas ovim ljudima da imaju u potpisu "blaeks za super moderatora !!!" ? :D
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: TerminuS poslato Februar 15, 2013, 18:47:45 POSLE PODNE
Blaeks koliko placas ovim ljudima da imaju u potpisu "blaeks za super moderatora !!!" ? :D
mala tajna :D

salim se, ne placam nista, nego ljudi znaju da cene moj trud :D

Otvorene nove prijave za moderatore, srecno svima : )))))
Poslednja Izmena: Februar 16, 2013, 00:50:43 PRE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [FG] dנσηι poslato Februar 16, 2013, 09:07:39 PRE PODNE
ja sam se prijavio ......

e bas ne bi video da si se prijavio da nisi napisao
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ih prijave za moderatore, tu odjednom svim imaju 16-17 godina, svaka vam čast  ;)

Pozdrav decki ! Danas u 19h  - Kvarner 2010 - Duro Dakovic . Vase misljenje tko ce biti bolji u ovoj utakmici ?
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: Marconix poslato Februar 16, 2013, 17:36:21 POSLE PODNE
Zbilja, prati malo maping :P
Te modove sto prodaješ, što ti stoje u potpisu, za ni jedan mod nemaš dozvolu. A i čisto sumnjam da ih imaš. Šta pokušavaš ti? ???

Hoces i GM od OG-a? Hahahah, pa prodaj za vecu cenu, ovaj novi LOL :D

Radio TerminuS, kako vam se cini? :D

To kao neka fora da pokažeš sliku a da mi kažemo valja li jel ? a IP na slici -_- eto nevalja ništa :P

Pa jel forum vezan za stapove za uzgoj pilica u Africi?
Koje veze ima jel tu IP? :D A vi ocenite :D

Svi znate kako je kad otvaras :)
A mi zelimo da prodje u najboljem redu i sa sto vise igraca.
Pa eto, svi ste pozvani :D

Ukolazo ovaj Marconi ima OG mod :D Znamo ja i Gagi i on :)