Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 21 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Streetboy poslato Februar 04, 2013, 22:03:11 POSLE PODNE
Citat: Speedy poslato Februar 04, 2013, 21:41:22 POSLE PODNE
Citat: ♣â'¶â"‡â"‰â'¾â'ºâ™£ poslato Februar 04, 2013, 21:39:35 POSLE PODNE
Citat: Speedy poslato Februar 04, 2013, 21:32:54 POSLE PODNE
tacno mi dodje da se ubijem.. jebem ti net.. najprije mi nece wiki otvorit sad mi nece otvorit youtube-.-
browser ???
chrome, sprobo na safariu,exploreru,mozilli,k-meleonu.. PUKO MI ZIVAC ODE SPAVAT DOK SE NISAM UBIO VISE..

Jesi probao obrisati kolacice?
I polako brate,nije sve u kompu,izadji napolje i produvaj se malo :)

Brate, nisam bio skoro punih tjedan dana ovdje.. mislim bio, ali preko moba.. sad ono malo ocu da udjem da zavrsim wiki i onda mi se sjebe cijeli plan.. tacno cu se ubit -.-

Dobro jutro svima, kako je:)
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Dude from Prokuplje poslato Februar 04, 2013, 21:52:09 POSLE PODNE
Spawner provokator ... Pa ti decace nisi ni svestan kako bi te one iznabadale....  :'(

Hehe drugarice iz odeljenja :D

BTW.stexi vreme je da u GL caht nema pravila.. Tu se ne broje postovi niti nista , kao chat na FB-u -.- Sto ne bi smeli linkovi?! Nema nikakav realan razlog , onda sto si mu reko da cita pravila.. U pravilima pola toga je cista glupost http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=57896.0 , mislim sredite to.. -.-

Citat: SpawneR. poslato Februar 05, 2013, 13:51:25 POSLE PODNE
Spawner provokator ... Pa ti decace nisi ni svestan kako bi te one iznabadale....  :'(

BTW.stexi vreme je da u GL caht nema pravila.. Tu se ne broje postovi niti nista , kao chat na FB-u -.- Sto ne bi smeli linkovi?! Nema nikakav realan razlog , onda sto si mu reko da cita pravila.. U pravilima pola toga je cista [cenzura]ost http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=57896.0 , mislim sredite to.. -.-

E tacno tako, koj fazon je da ne smem da pitam sta radite, kako ste, dobro jutro i tako to :P ?
RESPECT :
Vegas & C++

Titula,titula,slavice se titula,Maki ce da pobedi,peva cela Srbija :D

Pazite se vi koji ste usli u scripting battle,ne znate vi jos ko je Maki :D :D

Pa maki je onaj lik Å¡to spamuje to svi znamo!  :D

Citat: Cimburovic poslato Februar 05, 2013, 20:25:20 POSLE PODNE

BTW.stexi vreme je da u GL caht nema pravila.. Tu se ne broje postovi niti nista , kao chat na FB-u -.- Sto ne bi smeli linkovi?! Nema nikakav realan razlog , onda sto si mu reko da cita pravila.. U pravilima pola toga je cista [cenzura]ost http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=57896.0 , mislim sredite to.. -.-

E tacno tako, koj fazon je da ne smem da pitam sta radite, kako ste, dobro jutro i tako to :P ?

Pitajte gottija sta misli, pa ako se on slaze nije problem:)

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Februar 05, 2013, 20:30:27 POSLE PODNE

ahahaha, streetboy, objasnio ti covek

Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Februar 05, 2013, 21:16:53 POSLE PODNE
Citat: Cimburovic poslato Februar 05, 2013, 20:25:20 POSLE PODNE

Pitajte gottija sta misli, pa ako se on slaze nije problem:)

ahahaha, streetboy, objasnio ti covek

Ja pobedjujem :D Sala naravno :D Nego, od prilike, dal cu biti zadnji ili predzadnji xD ?
RESPECT :
Vegas & C++

Ja spamujem a ? :D
ae ti perveznajku jedan, tvoje postove moram da arhiviram i to sticky, imam te i u potpisu :D

@ Cimburovic, Pa recimo predzadnji :D salim se, ne poznajem te pa ono necu da sudim :P

Sto se tice skriptanja, nebi ja da se prijavljujem, al rece Teske da ce da mu bude dosadno ahahaha :D

[quote author=
Maki187 link=topic=66936.msg471093#msg471093 date=1360096477]

Ja spamujem a ? :D
ae ti perveznajku jedan, tvoje postove moram da arhiviram i to sticky, imam te i u potpisu :D

@ Cimburovic, Pa recimo predzadnji :D salim se, ne poznajem te pa ono necu da sudim :P

Sto se tice skriptanja, nebi ja da se prijavljujem, al rece Teske da ce da mu bude dosadno ahahaha :D
[/quote]

ahahahaha kad te budem lupio puter kiflom bice ti smesno :D

[quote author=
Maki187 link=topic=66936.msg471097#msg471097 date=1360096644]
Na tebe sam Stexy ljut, dugujes mi 3 puter kifle!!!
[/quote]

Dodji do panceva, kupicu ti i 5 ako treba :D

Mojne Makija da mi diras :D

@Stexi Obruka se sa tim kiflama :D
btw: progutace vas Maki,kad krene necete znati odakle vam puca :D
Inace Maki nemoj posle na skype da me smaras da ti pomazem,nisi se trebao prijavljivati jbg... :D :D

aagagagaga :D
ma ocu sigurno :P

Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Februar 05, 2013, 21:42:58 POSLE PODNE
Dodji do panceva, kupicu ti i 5 ako treba :D

Stexi, jeste da sam na Novom Beogradu, ali to nije razlog da se klackam 2-3 sata gradskim prevozom do tebe, jos fali samo da se zaglavimo na pancevcu :D :D
Zbog 3 puter kifle necu da se klackam do tamo, imas moj ziro racu pa prosledi ja cu ih uzmem :P
Poslednja Izmena: Februar 06, 2013, 00:13:11 PRE PODNE od [BR]Maki187