Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

...Neno...

kao sto cika izo kaze : "okolnosti se mjenjaju al ti se nikad ne mjenjas"  ;) :D

Je l' fixana reputacija? :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Citat: Dude from Prokuplje poslato Februar 02, 2013, 23:07:27 POSLE PODNE
spawner,tvoj se pecat cekao !  ;)

Znao sam ja to  :D Kolko sam tebe zgotivio za ovo kratko vreme :) Jos malo pa ides u knjigu slavnih u mom potpisu  :-*

Citat: ...Neno... poslato Februar 02, 2013, 23:14:34 POSLE PODNE
kao sto cika izo kaze : "okolnosti se mjenjaju al ti se nikad ne mjenjas"  ;) :D

Ili ti drugim riječima: nema promjene. :P

Last nick: Paradox

de de Neno ne budi sisa, menjaj to pravilo, ja sam vec milion puta za moju temu slao da se otkljuca :D
Staces, najcitanija tema pod Filterskriptama, pa da dozvolim da se tek tako zakljuca ?
eee, nece moci, 13196 pregleda nije palo sa neba :D :D

Neno:

* ...Neno...  Zakljucava temu [FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

:D :D
Poslednja Izmena: Februar 02, 2013, 23:50:30 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Da, isto tako i podforum Tutorijali, pola tema zaključano, stvarno nema smisla, baš zbog ovoga:

Citat: Joey_ poslato Februar 02, 2013, 21:58:50 POSLE PODNE
Možda autor želi updateat kasnije tu temu ili možda netko od korisnika skine tu skriptu i treba pomoć oko nje. Fakat besmisleno..

Evo mene opet bio mi je hack acc stari pa sam pozajmio od druga :-X

Momci, jel slusa ovde neko TDI radio? 8)

Citat: f0lder_# poslato Februar 03, 2013, 04:05:12 PRE PODNE
Da, isto tako i podforum Tutorijali, pola tema zaključano, stvarno nema smisla, baš zbog ovoga:

Citat: Joey_ poslato Februar 02, 2013, 21:58:50 POSLE PODNE
Možda autor želi updateat kasnije tu temu ili možda netko od korisnika skine tu skriptu i treba pomoć oko nje. Fakat besmisleno..
Ja sam to bio predlozio ali mi je tema obrisana i receno je da moderator odlucuje hoce li zakljucavati ili ne, tak da jbg, tak mora bit :D

[quote author=[OG:RP]ukolazaNinje link=topic=66936.msg469505#msg469505 date=1359883623]
Momci, jel slusa ovde neko TDI radio? 8)
[/quote]
Ja slusam ;)

- Inace, dobro jutro svima! :) Bas me interesuje ko ce dobiti moderatora! :) Kakve su vase procene :D ?
RESPECT :
Vegas & C++

Hehehe, ko god da dobije, msm na ovaj za Natjecanje, samo da se aktivira, nista drugo! :)

[quote author=[OG:RP]ukolazaNinje link=topic=66936.msg469525#msg469525 date=1359885212]
Hehehe, ko god da dobije, msm na ovaj za Natjecanje, samo da se aktivira, nista drugo! :)

[/quote]

Za to mislim da ces ti dobiti, za ostalo nisam siguran :D
RESPECT :
Vegas & C++

@Cimburovic: A nzm, kako se odluci! :D

Popravio sam MTA posle nekih 6 meseci! Konacno mogu da batalim Map Editor. Hvala ti BOZE! :D