Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

MarkoManija

Ne palite se mnogo,nebi bio izabran za smoda da nije dobar u tom poslu...
Srecno jos jednom...

Citat: Blaeks poslato Februar 01, 2013, 23:25:59 POSLE PODNE
ne valja ti stexi da bannujes nekog sa foruma radi osobitih razloga, mislim, tvoja stvar, ali on te je samo podjebavao za curu

upravo to..  :D

Evo ja kazem "Maja dobra li je riba? Da je prepariramo? " i sada ce da pukne banana.. Ali eto njegova stvar , da je smrt smrt je  :D :D Stexi ne misli da te hejtujem ja tebe gotivim bas ali samo te :ucim: ipak sam ja PRO  8)

@SpaweR, Oćeš da budeš PRO u odsluživanju kazni? :D

Ako netko ima nešto protiv činjenice da je stexi dobio smoda a ne vi obratite se meni preko privatne poruke.

Blaeks, nije samo zbog toga, na par mesta me je vredjao ali nije bitno sad, zaklopite tu temu.
Reko je karike ako imate da se zalite na moj rad zalite se njemu.

...Neno...

ok ok dosta o tome,pisite o necemu drugome

Pa gde ste, momcad, iskuliro sam neko vreme, skinuh se sa BS-a, SAMP-a itd.
A sad evo me ponovo... :) Nije do mene bilo, no nije ni vazno...
Extra ste ovde kako vidim, nemojte da se menjate :D

...Neno...

iskreno , stexi po nicemu nije zasluzio smoda , pogledajte mu postove, ne ozbiljan je puno!

procjena po meni ko bi trebo dobit je tixor al dobro haj boli me kita
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

@panamer: Ne znas onda Stekisu... :D
Veruj mi da je:

1. zasluzio
2. da ume da bude mod :)

panamer, dobar je Stexi :)
inace, ljudi kako je? :)
RESPECT :
Vegas & C++

[quote author=[OG]panameR. link=topic=66936.msg468735#msg468735 date=1359797928]
iskreno , stexi po nicemu nije zasluzio smoda , pogledajte mu postove, ne ozbiljan je puno!

[/quote]

Bravo, bitno je kolko ko ima postova? ::)

[quote author=[OG]panameR. link=topic=66936.msg468735#msg468735 date=1359797928]

[/quote]

Lik se sprda kao i vecina ovde , i on je jedan od onih koji su trebali da budu samo sto ima nekih koji su iznad njega.. Ali mi je drago da sada ima vise zajebanata u administraciji Neno^^,Karike^^, Gotti(bot na CH FR) ^^ i Stexi ^^ ... Pa ima li bolje? :D