Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Markoni ' poslato Januar 26, 2013, 23:00:18 POSLE PODNE
Mozda, trazi :P

SpawneR, nema CHFR, samo .pwn, jasno ?  8)

Sir yes sir! Evo samo za tebe sam sada npravio posao dotavljac sa objektom u ruci i tako to :P

Ako pravis za mene posao, ona samo DeeJey, sve ostalo su sitnice :)

P.S: Commone skype men.

Ili kako Izet kaze Im no poje fafrikas :P

Nešto najgore nakon 2 ipo litre pive pa me boli glava kako to nervira u pičku materinu

Citat: WickeD. poslato Januar 27, 2013, 09:29:04 PRE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Januar 26, 2013, 15:26:12 POSLE PODNE
Citat: Markoni ' poslato Januar 26, 2013, 15:16:21 POSLE PODNE
Evo i mene, cao-zdravo SpawneR :p

Yooooo :D SHOW MUST GO ON!!! Imao sam nekih vecih problema na BG skripti ali kao sto sam reko Show must go on! i svi problemi su reseni :) Ponosno mogu da kazem da se veceras odrzava Alpha Test , niko nije pozvan sem strogog tima i Makija ofc <3  :D Posle 4h rada na PD-u u map editoru sam zavrsio napokon , neznam da li da objavim slike? Sta vi mislite da li da postavim slike ili da vas ceka to za mart :) Otvaranje cemo da nastimamo 13.03.2013 na moj rodjendan nakon sto se vratim sa proslave odrzacemo svecano otvaranje :)  Forum stize za 7-9 dana :) I to bi bilo to , odo sad da ucim :P

A mene ne zoves .!.

Pa botu si reko da ti crko SAMP nabijem te :P Ti si su-vlasnik kako da te ne zovem?

Ja cu uci da vidim :)
Okaci slike bas me zanima

waaaaaaa 21 chat neka ih dozivimo jos 40 xD

MARIO WLSECO • KUCNI SERVER • SMECAR

Uso sam preko Tor browsera
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

CitatDimitrije je s tim već počela još u prvom razredu. UKRALA je olovku svoje prijateljice iz klupe koja je prvo mislila da je izgubila olovku
kad si zamjenio spol ? hahaha xD
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: TerminuS poslato Januar 27, 2013, 19:27:27 POSLE PODNE
CitatDimitrije je s tim već počela još u prvom razredu. UKRALA je olovku svoje prijateljice iz klupe koja je prvo mislila da je izgubila olovku
kad si zamjenio spol ? hahaha xD

Umesto piska sam ubacio silikonsku macu  :D Bleaks ae ti meni na PM da das neki dobar tut za org sys :)