Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Markoni ' poslato Januar 26, 2013, 15:16:21 POSLE PODNE
Evo i mene, cao-zdravo SpawneR :p

Yooooo :D SHOW MUST GO ON!!! Imao sam nekih vecih problema na BG skripti ali kao sto sam reko Show must go on! i svi problemi su reseni :) Ponosno mogu da kazem da se veceras odrzava Alpha Test , niko nije pozvan sem strogog tima i Makija ofc <3  :D Posle 4h rada na PD-u u map editoru sam zavrsio napokon , neznam da li da objavim slike? Sta vi mislite da li da postavim slike ili da vas ceka to za mart :) Otvaranje cemo da nastimamo 13.03.2013 na moj rodjendan nakon sto se vratim sa proslave odrzacemo svecano otvaranje :)  Forum stize za 7-9 dana :) I to bi bilo to , odo sad da ucim :P

Znal tko raditi u cinemi da mi uradi jedan rad xD

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

...Neno...

Ko ima gottiu u prijateljima na fejsu ili ga ima na skajpu,neka mu prenese poruku.

Citatodlogiraj se i brisi sav history i coockiese iz browsera, pa onda probaj... i da, promijeni ip...

Citat: SpawneR. poslato Januar 26, 2013, 15:26:12 POSLE PODNE
Ponosno mogu da kazem da se veceras odrzava Alpha Test , niko nije pozvan sem strogog tima i Makija ofc <3  :D
Posle 4h rada na PD-u u map editoru sam zavrsio napokon , neznam da li da objavim slike?

Super, a ja nisam pozvan ?  :P
Daj slike da vidim PD :D
Meni je 24. mart rodjendan, ma tu je to negdje  8)
Mod je od 0 ?  8)
Poslednja Izmena: Januar 26, 2013, 15:42:28 POSLE PODNE od Markoni '

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 15:34:34 POSLE PODNE
Ko ima gottiu u prijateljima na fejsu ili ga ima na skajpu,neka mu prenese poruku.

Citatodlogiraj se i brisi sav history i coockiese iz browsera, pa onda probaj... i da, promijeni ip...
recicu mu ja

EDIT: gotti kaze ovako:
Citatkazi da je dude probao da mi resi probao sam neki novi browser da skinem ali nece, samo mi bs ne radi, brisao sam kolacice i sve, restartujem modem i radi mi forum 3 minuta i opet isto
Poslednja Izmena: Jun 24, 2014, 23:51:09 POSLE PODNE od Blaeks

Citat: Markoni ' poslato Januar 26, 2013, 15:41:38 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Januar 26, 2013, 15:26:12 POSLE PODNE
Ponosno mogu da kazem da se veceras odrzava Alpha Test , niko nije pozvan sem strogog tima i Makija ofc <3  :D
Posle 4h rada na PD-u u map editoru sam zavrsio napokon , neznam da li da objavim slike?

Super, a ja nisam pozvan ?  :P
Daj slike da vidim PD :D
Meni je 24. mart rodjendan, ma tu je to negdje  8)
Mod je od 0 ?  8)

Da mod je od 0
Nisi pozvan koliko znam nisi clan administracije :P
Slike PD-a neznam videcu :P

Bleaks:

Neka skine Tor Browser! i ima opciju da menja IP kada hoce pa nek uziva i klikce da menja na 2 minuta :P

Ja nisam pozvan :O Sram te bilo !! I ko mi te je progutao iz respecta :( :P

Ima ovde neka tema vezana za ps ? :D

Mozda, trazi :P

SpawneR, nema CHFR, samo .pwn, jasno ?  8)

Citat: Truderss poslato Januar 26, 2013, 22:59:55 POSLE PODNE
Pozdrav decki sta ima kod vas novi sam tu :)
Kod mene nema nista,za ostale ne znam.
Dobrodosao. :)