Balkan.Style || UPDATE 21:00h || v1.3

Započeo KockaE30, Januar 25, 2013, 18:58:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim nasim vjernim igracima a i vama koji jos niste bili kod nas.

PORTAL : www.b-gaming.info
SAMP IP : 193.192.58.206:7784
TS3: 193.104.68.50:10040

Ukoliko niste bili kod nas,ovo je odlicno vrijeme da pogledate kako mi funkcioniramo.
Evo par rijeci o UPDATE koji ce biti veceras u 21:00 .

========BUG FIX ========
-> Lisice ostanu na ruci kad se uncufa      // Rjesen
-> FBI zbagan = Ulazak i izlazak,kapija na parkingu //rjeseno
-> Zbugan invite            // rjeseno
-> Duty u SWAT neradi  //rjeseno
-> Swat nemoze /su    // rjeseno
-> Swat nemoze /rb     // rjeseno
-> Popravljen bug s ''server closed connection''
-> Popravljen bug s pljackom opstine

========
Novosti ========

- Na server je ubacen anti bunnyhop sistem,koji kada pokusate raditi BH zamrzne vas na 4 sekunde i doÄ'e vam poruka da ste uganuli nogu.
- Mehanicari su dobili novi sistem,to cete najbolje vidjeti tako da pogledate na serveru. Od sada svi igraci mogu obojati svoje vozilo obicnim sprejom.Naravno time se vozilo nece popraviti,tako da ce mehanicari ipak imati posla.
- Dodano je oko 25 razlicitih animacija potrebnih za nesmetan RP.
- Dodan je bomb sistem,tako da prvo trebate kupiti eksploziv,detonator i onda idete na mjesto pravljenja bombe.
- Ubacene su dvije vrste kose/perike,to je obican sistem koji sam izvadio iz proslog moda.Znaci i[cenzura] kratku kosu i malo duzu,komanda je /kosa 1-2
- Ubacena je pljacka banke,koja je prije bila u bugu,pa je bila uklonjena.Doradit ce se u sljedecen updateu.
- Ubacene su  3 nove trafike,bilo ih je malo i igraci su izrazili zelju za time.
- Ubacena je  Pekara,gdje i[cenzura] kupiti kruh,pizzu.
- Ubacen je posao gradjevinara , koji sa viljuskarom utovara kutije [cenzura]rijala,te ih onda prevozi do odredista.Posao je zavrsen 90% ,ali do kasnije u vecer bit ce spreman za koristenje.

======== INFORMACIJE ========

=> Evo u kratkim crtama da vas obavijestim.
- Balkan.Style zajednica je dobila i CS 1.6 server na kojem se vrse radovi,pa u kasnim satima ako vam je dosadno posjetite ga.
- Dosao je i nas TeamSpeak 3 Server,takoÄ'er je u izradi te ce biti spreman za dan-dva.
- Promjenili smo domenu,te sve informacije koje sam gore napisao mozete vidjeti na www.b-gaming.info . Portal je izraÄ'en od strane KeNNi-a,sve zasluge pripadaju njemu.

PORTAL : www.b-gaming.info
SAMP IP : 193.192.58.206:7784
TS3: 193.104.68.50:10040

- Ocekujemo vas veceras 21h ,nadam se da dolazite bar pogledati!!
Slike vezane za update dolaze nakon,nemam vremena trenutno,nadam se da ne zamjerite.
Poslednja Izmena: Januar 25, 2013, 19:00:57 POSLE PODNE od BS| KockaE30
                                                                                                                               BMW  > e30 > drift machine
BIG Respekt: Mr.Gagi
RESPECT:...Neno...,[BURPG] R4pid (Halid),
Maki187, Loza216,Eclipse

sretno dalje
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Hvala svima.
Maki187, Loza216,Eclipse

Ulazim da vidim kako je sredjeno :D .
Poslednja Izmena: Januar 25, 2013, 19:28:56 POSLE PODNE od [OB]Maxwell
//

e a bug sa /fare komandom???
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Kad si ti majicu poceo skriptat odmah siri slotove na 100 :D

Citat: Sember poslato Januar 25, 2013, 20:30:43 POSLE PODNE
Kad si ti majicu poceo skriptat odmah siri slotove na 100 :D

hahaha rugaj se ti :) ..

Fare cmd nije nitko prijavio da je u bugu,ako je prijavi u server bugovi na www.b-gaming.info
Maki187, Loza216,Eclipse

Odlicno je sve pohvale..I saznao sam jos da neki lik otvara neki srv isti naziv kao vi Balkan Style..

Nego hteo sam da te pitam sto je naziv foruma b-gaming.info sto nije bs-gaming.info ? :)

Citat: |SE|Loza poslato Januar 25, 2013, 22:22:34 POSLE PODNE
Odlicno je sve pohvale..I saznao sam jos da neki lik otvara neki srv isti naziv kao vi Balkan Style..

Nego hteo sam da te pitam sto je naziv foruma b-gaming.info sto nije bs-gaming.info ? :)

Daj mi na PM ime tog lika.. A domena b je iz razloga sto cemo spojiti COD2 i CS server s jednom zajednicom,cod i cs nece u nazivu imati style pa eto. Bit ce to
''B'' zajednica
Maki187, Loza216,Eclipse

Kockarina sretno,ispunio si jedan dio,ispuni jos ono sto smo se dogovorili :)

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click