[Pomoc] League of Legends

Započeo Speedy, Januar 24, 2013, 19:20:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [CC] alek poslato Januar 24, 2013, 19:50:30 POSLE PODNE
Posalji riotu PM i resice ti to tu sliku msm da je to zato sto nemas acc povezan sa kompom ..

kako mislis "nemam povezan acc s kompom"

Pusti "budalu"

Ugasi Pando Media Booster ja msm da se tako zove program ugasi ga u proces tab-u.
Isto tako ako ima neki PVP launcher ugasi ga ili tako nesto sto pocinje sa PVP....

Davno sam igrao lol, ako hoces da predjes na Dotu 2 javi se imam 6 giftova sve djelim samo mi salju...Dosta je zanimljivija Dota 2 od Lol-a i dosta je teza za igrati. Istina je da je tim koji je pravio Dotu 1 pravio LoL i Dotu 2 pa ima i nekih malih slicnosti. :)
Poslednja Izmena: Januar 24, 2013, 20:42:49 POSLE PODNE od Ricky_Danzel

Citat: [CC] alek poslato Januar 24, 2013, 19:50:30 POSLE PODNE
Posalji riotu PM i resice ti to tu sliku msm da je to zato sto nemas acc povezan sa kompom ..

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHH AAAAAAAAAAAAAAAAAAA... U zadnje vreme sve vecih budala na ovom BS-u dude  vreme je da ugasis registraciju :P

Ricky:

Dota2 jeste dobra ali koliko sam video nekako je LoL zanimljiviji , lepsi :P Igrao sam LOL dva meseca , ali mi se komp gasio stalno u sred rada tako da sam stalno dobijao suspendove i zajebao sam to :P Sada sam popravio komp ali necu da se vracam jos neko vreme LoL-u ;)

eh, kad bi samo mi rekli odgovor na ovo pitanje, nisam pitao ni za kakvu dotu :D

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 24, 2013, 20:41:15 POSLE PODNE

Ugasi Pando Media Booster ja msm da se tako zove program ugasi ga u proces tab-u.
Isto tako ako ima neki PVP launcher ugasi ga ili tako nesto sto pocinje sa PVP....

Eh da ti je znati citati :)

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 24, 2013, 21:04:08 POSLE PODNE

stavio sam windows novi prije 15minuta :S

Citat: Speedy poslato Januar 24, 2013, 21:05:01 POSLE PODNE

A to je instalacija sa CD-a ili skidas?

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 24, 2013, 21:05:28 POSLE PODNE
Citat: Speedy poslato Januar 24, 2013, 21:05:01 POSLE PODNE

A to je instalacija sa CD-a ili skidas?

originalno pakovanje x64..

gledam dotu, to je na isti fazon kao i lol? :S

Sta originalno pakovanje? lol

Pa tim koji je napravio Dotu 1 je napravio Lol da vidi kako ce se ponasati neke nove stvari po pitanju igranosti, i na kraju naprave Dotu 2. :)

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 24, 2013, 21:07:43 POSLE PODNE

Pa tim koji je napravio Dotu 1 je napravio Lol da vidi kako ce se ponasati neke nove stvari po pitanju igranosti, i na kraju naprave Dotu 2. :)

pa originalni windows omg :S jel ti moram cd slikat :D

Citat: Speedy poslato Januar 24, 2013, 21:09:11 POSLE PODNE
Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 24, 2013, 21:07:43 POSLE PODNE

pa originalni windows omg :S jel ti moram cd slikat :D

Sto si kupovao CD? Skini sa neta i nema brige sve ima da radi ko zmaj :D

Da ti odmah kazem da ne cekam odgovor, predpostavljam da instaliras LoL sa CD-a

Tako ga ne mozes instalirati, mislim mozes ali ako si ga prije imao pa samo LoL obrisao, ti pred instalaciju LoL-a instaliras par Launchera koji vode instalaciju da tako kazem. Tako odustani sa CD-a i skini LoL.