[POMOC] Monitor

Započeo J0PS0NEE, Januar 22, 2013, 14:55:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eh ovako imam problem sa monitorom ,
desna strana monitora ( doljna ) je malo mutna , ne znam Å¡ta da radim , imam Simnes monitor 21inc (nije LCD - davno je kupljen  )
i pokuÅ¡avao sam da napravim  u podeÅ¡avanju monitora - FOCUS da izoÅ¡trim sliku , mogu to uradit al se mutnina premjesti na drugu stranu tj mogu da izjednačim 1 stranu msm mogu i drugu al ne znam kako xD.
Imam i zvučnike sa druge strana - pojačalo probao sam da pomaknem al opet je isto.
Ovo se samo dešava dok sam na Netu - destkop al čim udjem u neku igru ili gledam film , aplikacuju sve je ok.
Grafička mi je: ASUS AMD RADEON HD 6670 1GB ddr5 nedavno kupljena uz cjeli PC. ( ako ti ima ikakve veze )

Å¡ta da radim?

Jel ti mutna malo ili malo vise?
Imas li magneta u okolini kompa? Ako imas mici odmah.
A mozda ti i otkazuje monitor :D

Odmakni zvucnike od monitora ! :) Puni su magneta ;)

Citat: STREETBOY poslato Januar 23, 2013, 00:45:49 PRE PODNE
Jel ti mutna malo ili malo vise?
Imas li magneta u okolini kompa? Ako imas mici odmah.
A mozda ti i otkazuje monitor :D
HAHA ne znam kako da se izrazim ono ok je , ajd ujutro cuda iskopčam sve zvučnike pa da probam. :D

Čovjek je rekao da mu sve radi kad pokrene aplikaciju ili nešto znači nemože(ili može) bit do okoline od monitora, jesi probao uć u drugi internet(Mozilla Firefox, Explorer,Safari,K-Meleon,Chrome...).

Citat: Speedy poslato Januar 23, 2013, 17:04:35 POSLE PODNE
Čovjek je rekao da mu sve radi kad pokrene aplikaciju ili nešto znači nemože(ili može) bit do okoline od monitora, jesi probao uć u drugi internet(Mozilla Firefox, Explorer,Safari,K-Meleon,Chrome...).
Da dio monitora je mutan dok sam na destkop , internetu cim udjem u igru , gledam film ili sl , sve je ok :D
Da pokušavao sam to.

Graficka ti nema veze s tim, sigurno jer je graficka sasvim uredu (ja imam 6770 koja koristi isti chipset i manufakturu i sasvim je oke).
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Moguce je da ti ostaje taj trag i kod igrice ali se mozda slabije to vidi....Mi sada mozemo samo nagadjati,najbolje da podjes do servisa ako ti smeta to i cao ;)

Ma da , ko mu jebe mater ovo je monitor od starog pc-a star je barem 6-7 god , trebao bih svakako novi kupit :P