[Downhill] Otvaranje foruma

Započeo accardo_, Januar 20, 2013, 18:56:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vlasnici:Emil & Accardo
Full dizajn napravio:phaenomeN
Link image uploadera:http://www.dh-slike.com
Otvaranje foruma:20.01.2013 | 19.00h

Predstavljamo Vam službeni forum “Downhill” zajednice. Iako smo server uredili da je potreba koriÅ¡tenja foruma minimalna, forum je i dalje mjesto gdje chatamo i gdje se družimo. TakoÄ'er na naÅ¡em forumu možete naučiti neke stvari vezane uz skriptanje, mappanje i naÅ¡ server (kako on funkcionira i slično). Provodit ćemo razne prijave i testiranja te zanimljive teme za rasprave meÄ'u članovima. TakoÄ'er će na forumu biti glavno srediÅ¡te rasprava i anketa u vezi same skripte i onog Å¡to biste željeli vidjeti novo na update-u servera. Stoga kako bi imali potpun pristup forumu molim vas da se registrirate.

Neki video zapisi sistema sa moda

Poslednja Izmena: Januar 20, 2013, 19:15:32 POSLE PODNE od [DH:RP]Accardo.css

Zahvaljujem :) Molio bih vas da se registrirate na forum. Ne treba potvrda mailom. Vama 30 sec, a nama bi to mnogo znacilo :)

super boje,jednostavno za snac se a to je najbitnije a ne neke gluposti gdje se ni bog nemoze snac,mod po video zapisima super,samo nastavite u tom tonu i mislim da cete bit prvi koji se uspit s ovakvim modom u SF...sretno

[quote author=[XRPG]beNNyâ,,¢ link=topic=66091.msg462366#msg462366 date=1358784986]
Neda mi se registrirat pise Pistup sekciji nije dopušten opet ste lock registravanje ?
ili sretno
[/quote]
Nismo nije se funkcija stigla ucitat. Samo jos jednom klikni na registraciju

@Zahvaljujem

C, C++, C#, JAVA programer

Svidja mi se,bravo :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Jak portal,a i forum naravno :)

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Lep forum, srecno! :)