SpeedTouch is Back 193.192.59.151:7777

Započeo ᵀᴴᴱJames, Januar 16, 2013, 18:53:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [ST]Siljoâ,,¢ poslato Januar 19, 2013, 10:32:32 PRE PODNE
Ricky_Danzel - kao sto sam reko dosao si nabiti post ovdje,da znas ko je Dajgoro nebi pricao zato sto je on 100% u TOP 3 skriptera sa Balkana,to mogu mnogi ljudi potvrditi,kada ces napraviti mod ko on,koji ima tisucu sistema,unikatan mod,onda dodi ovdje i postaj..Kao prvo jos nisi znao za SA:MP kada je SpeedTouch bio otvoren. Kao drugo,lazes,lazes i lazes..Da ti znas sta je sve on napravio za SpeedTouch..

Citat: Luckyâ,,¢ poslato Januar 18, 2013, 23:22:24 POSLE PODNE
ST majne prvi server..kad je Dario Buden bio head i ucio me RP u FBIevom kombiju..radite sta ocete, ali nikad to nece biti onaj stari st! Buden, Dajgoro, braca Cupic, Ding...nikad to necemo opet moci skupiti, nikad! Al sretno vam eto!

Edit: i Kedzo!!

Znamo,ali imamo nekog od njih,Santiago_Riviera i James_Ding..Nego koji je bio tvoj nick? Ako smijem znati,i hvala ti

a bolesna lika tebi lakse uterati metar u guzicu nego centimetar u glavu

NISAM NIAKDA IGRAO KOD TEBE PA NI NEMAM NICK, NITI SAM KADA IMAO VAS SERVER U FAVORITES DODAN.
DRUGO, TO STO SU TEBI POSTOVI SAMO U GLAVI MENI ONI NISTA NE ZNACE.
STO SE TICE TVOGA SRANJA I ZA MOJE SKRIPTANJE DODJI SVRATI NA BALKAN RISING PA VIDI MOD KAKAV JE.
I OPET DA JE TAJ LIK NEKO I NESTO CUO BI ZA NJEGA JER SA VEC 4-5 GODINA NA SAMPU!

Izvinjavam se za caps ali ovome degenu ne mozete normalno napisati. Pokusas mu ukazati na dio non rp-a a on spominje nekog tamo kurci sa kako poznaje tog nekoga bal bla tog nekog pokemona ko li je vec -.-
Poslednja Izmena: Januar 19, 2013, 15:08:45 POSLE PODNE od Ricky_Danzel

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 19, 2013, 14:38:32 POSLE PODNE

NISAM NIAKDA IGRAO KOD TEBE PA NI NEMAM NICK, NITI SAM KADA IMAO VAS SERVER U FAVORITES DODAN.
STO SE TICE TVOGA SRANJA I ZA MOJE SKRIPTANJE DODJI SVRATI NA BALKAN RISING PA VIDI MOD KAKAV JE.
I OPET DA JE TAJ LIK NEKO I NESTO CUO BI ZA NJEGA JER SA VEC 4-5 GODINA NA SAMPU!

Izvinjavam se za caps ali ovome degenu ne mozete normalno napisati. Pokusas mu ukazati na dio non rp-a a on spominje nekog tamo kurci sa kako poznaje tog nekoga bal bla tog nekog pokemona ko li je vec -.-

Zasto si onda rekao da si Policajac na SpeedTouch serveru i da si dilao drogu,zato sto samo znas lagati,lazes ko Sanader..

Opis po prilicno los,sretno...

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Citat: [BURPG] Wistaa poslato Januar 19, 2013, 21:45:21 POSLE PODNE
Ovdje je napisano sto je popravljeno u updateu,koji poslovi su dodani,sta je promjenjeno,ovo je ono sto je potrebno da igraci vide sta sadrzi novi update

Citat: [ST]Siljoâ,,¢ poslato Januar 19, 2013, 21:08:27 POSLE PODNE
Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 19, 2013, 14:38:32 POSLE PODNE

Zasto si onda rekao da si Policajac na SpeedTouch serveru i da si dilao drogu,zato sto samo znas lagati,lazes ko Sanader..

Ajde spavaj mili brate, dao sam ti PRIMER ako sam policajac i imam posao neki ne mogu da dilam drogu, jer se moras zaposliti kao diler sto ti svo vreme govorim da nije RP, i u stvarnom zivotu ja mogu biti policajac, u slobodno vreme raditi kao vodoinstalater a i mogu drogu da dilam...a kod tebe je uradjeno da se zaposljavas kao diler, upujem te na veliku gresku kod RP servera. nista vise.

Citat: [ST]Siljoâ,,¢ poslato Januar 19, 2013, 22:10:37 POSLE PODNE
Citat: [BURPG] Wistaa poslato Januar 19, 2013, 21:45:21 POSLE PODNE
Ovdje je napisano sto je popravljeno u updateu,koji poslovi su dodani,sta je promjenjeno,ovo je ono sto je potrebno da igraci vide sta sadrzi novi update

Aha,nisam znao,jer ranije nisam cuo za ovaj server

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

DHV

*

@Ricky, ne mora svaki kvalitetni skripter s Balkana da bude na BS.. On ti je tip koji ne voli forume(bar sam toliko iz razgovora s njim shvatio.). A što se tiče njegovog znanja u programiranju uopšte pa i u pawn-u garantujem da je u rangu dudeta(Sinonim na ovom forumu za veliko..). Kad ti on,da bi sačuvao podatke s servera jer mu mysql plugin šteka, iskombinuje HTTP inc i php skripte znači da je iznad proseka :D

Da ne bude totalni offtopic: Srećno vam bilo s ST. Pozdrav

Citat: Diskretni Heroj poslato Januar 20, 2013, 02:36:58 PRE PODNE
@Ricky, ne mora svaki kvalitetni skripter s Balkana da bude na BS.. On ti je tip koji ne voli forume(bar sam toliko iz razgovora s njim shvatio.). A što se tiče njegovog znanja u programiranju uopšte pa i u pawn-u garantujem da je u rangu dudeta(Sinonim na ovom forumu za veliko..). Kad ti on,da bi sačuvao podatke s servera jer mu mysql plugin šteka, iskombinuje HTTP inc i php skripte znači da je iznad proseka :D

Da ne bude totalni offtopic: Srećno vam bilo s ST. Pozdrav
Ljepo si mu objasni,hvala

Citat: Skrillex poslato Januar 20, 2013, 03:08:01 PRE PODNE
Forum solidan, opis odlican ;)
Hvala ;)

sretno ti bilo
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 20, 2013, 23:48:29 POSLE PODNE
Citat: [ST]Siljoâ,,¢ poslato Januar 20, 2013, 15:09:18 POSLE PODNE
Nije moguce da je edit GodFathera

Jok od 0 je sa poslovima sa Ravensa :D
Pa dali je tvoj problem sto je nesto iz drugog moda? Imas ti kakve probleme,ili si napaceno deriste

Nema problema nikakvih, sta vise 90% servera na balkanu su ti editi GF-a pa vidim da ti kenjas da ne vjerujes da je i tvoj pa da ti dokazem. :)

Inace spusti se na zemlju ako ces iskreno mod ti je sranje, nista novo nisi ponudio :)