SpeedTouch is Back 193.192.59.151:7777

Započeo ᵀᴴᴱJames, Januar 16, 2013, 18:53:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,nakon zatvaranja SpeedToucha bivsi head Santigao vratio se i ponovno vratio server.
Sada cu vam malo opisati gamemod i novi update te sto je njime napravljeno..

Los Santos Police Department
Federal Bureau of Investigation
Special Weapons and Statistics
Military
Nacionalni Inspektorat
Los Santos Medic and Fire Department
Tehnicari
Cable News Network
U.S. Government
Mara Salvatrucha 13
Los Santos Surenos
Groove Street Family
Balkan Mafia
La Cosa Nostra
Hitmen
Desert Terrorists

>Odvjetnik-------Može pomoci igracu da izade iz zatvora ukoliko ga igrac pozove…

>Detektiv-------S komandom /find moze traziti odredenog igraca svako dvije minute dok se njegov skill ne poveca

>Boksac------ Borite se u teretani u LS za naslov prvaka, izazivate druge boksace i boksate se s njima

>Mehanicar-------- /duty /fix /repair, Odlazite na duznost, javljate se na pozive i popravljate ljudima vozila

>Security vozac----------- odlazite na duznost, vozite blindirano bankovno vozilo

>Taxi vozac--------Odlazite na duznost, vozite taxi, skupljate putnike i razvozite ih

>Bus vozac----------Odlazite na duznost, vozite bus, skupljate putnike i razvozite ih

>Komunalni redar-------udete u vozilo u Los Santosu I cistite grad I pritom zaradite dovoljno za zivot

>Sumocuvar------udete u neko vozilo I kucate /sumo ruta traje oko 5-8 minuta I kad izvrsite rutu dobijet e oko 200-300$

>Mr.Duty----Ulaskom u kombi mozete prodavati razne stvari I mozda nesto zaraditi ovisi koliko prodate …

>Diler oruzja-------Diler oruzja moze stvarai oruzje s materijalima I time prodavati/davit oruzja te zaradivati ..

>Kradljivac automobile-----Kradljivac automobila ili ti ga Car Jackerâ€"ukra neko auto I odvede ga kod dizalice I dobije oko 300$ moze raditi to svako 1h ingame

>Tjelohranitelj----Mozete zaposliti igraca koji ima posao tjelohranitelja on vas stiti od drugih ljudi…

>Preprodavac automobile----Krade tuÄ'a auta I preprodaje ih po povoljnijoj cijeni…

>Kurva----Kao sto sama rijec kaze njezina se uloga zna...

>Ribar----On peca ribe I svoje ribe koje su malo teze moze prodati u 24/7 pecati se nemoze stalno nego treba neko vrijeme proci nakon sto upecate oko 5-7 riba..Udice kupujete u 24/7.

>Kamiondzija----Uzme kamion I pod checkpointovima vozi I kad zavrsi dobije novac oko 100-200$

Svi bugovi su popravljeni, svi biznisi su sredeni, od sad ace svaka kuca imati sef u koji mozete staviti oruzje, novce, materijale, drogu, kad umrete gubite sve sto imate kod sebe â€" drogu, materijale, novce, oruzje. Koma koja je ubacena jos prije smanjena je na 30 sekundi radi nezadovoljstva oko nje. Sve cijene su realne, smanjene su cijene svega I zarada je teza. U 24/7 ce bit dostupno nekoliko novih stvari medu kojima je pajser s kojim cete moci krasti aute, maska pomocu koje cete prekriti lice I druge stvari. Do droge I materijala ce se dolaziti na jako teske nacine I to samo preko Balkan Mafie koja ce upravljati drogom I MS13 koji ce upravljati matsima. Na serveru su od sada I nove baze za sve organizacije, napravljene potpuno realno, s tim da bande I mafije vise nece imati baze, nego kvartove I vile, I pojedine ce imati I skladiste. Od sada ce policijska akademija biti automatska, tako das vi koji budu htjeli ici u policiju, fbi, swat, vojsku, nisp morati polagati akademiju I nece je moci izbjeci. Ubacili smo I weapon saving system tako da ako vam crasha ili idete relog ostat ce vam oruzja koja ste imali. Nadograden je anticheat,a u banci ce se moci dizati krediti, bit ce 3 vrste kredita â€" mali, srednji I veliki. Na svakom payday ce vam se od place odbijati kredit I necete moci dignuti novi dok ne otplatite stari. Od sada ce te prilikom ulaska u neku orgu, morati potpisati ugovor na odredeno sati I necete nikako moci napustiti organizaciju dok ne odradite ugovor osim ako vas lider ne uninvitea. Od sada ce igracima biti nedostupno vidjeti koji igrac je u kojoj organizaciji I tko su lideri nelegalnih organizacija niti ce moci vidjeti tko je vlasnik vozila. Moci cete bjezati iz zatvora. Level 1 nece moci raditi gotovo nista, tako da vas potaknemo da igrate I napredujete kako bi mogli igrati normalno. Svim bandama/mafijama ce se maknuti gunpack I oruzja ce moci nabavljati iskljucivo od dilera..Kad budes tankao gorivo s komandom(/fill)freezat ce vas dok vam se gorivo ne napuni I vise se nece moci pobjeci…I vise kod privatnih vozila nece pisat tko je vlasnik…Za payday I respect morat cete igrati cijeli sat inace necete dobiti payday ni respect. I uz sve to ubacene su od prije jos neke sitnice, kao sto su kaciga dok vozite motor, mozete bacati I uzimati oruzje sa poda, kad umrete oruzje izgubite I ono ostane nekoliko trenutaka oko 30 sekundi pored tako da ga netko moze pokupiti, , ubacene su I neke sportske stvari tipa I kosarka I druge sitnice. Uz sve ovo mozete ocekivati jos neke male promjene I poboljsanja.No necemo vas reci bas sve zato vas pozivamo da dodete ocijenite sve sami I ostanete s nama jos dugo vremena.

IP: 193.192.59.151:7777
SpeedTouch Forum (Klikni me)
Poslednja Izmena: Januar 16, 2013, 18:54:18 POSLE PODNE od [ST]Siljoâ„¢

Vratite creditse phillipsu, on je radio forum temu. Sretno vam, mada to nikad nece bit onaj stari ST.

Citat: [DH:RP]Accardo.css poslato Januar 18, 2013, 20:42:01 POSLE PODNE
Vratite creditse phillipsu, on je radio forum temu. Sretno vam, mada to nikad nece bit onaj stari ST.
Thema je tu dok ne sredimo sve,forum je u beta fazi

Citat: [ST]Siljoâ,,¢ poslato Januar 18, 2013, 21:32:03 POSLE PODNE
Citat: [DH:RP]Accardo.css poslato Januar 18, 2013, 20:42:01 POSLE PODNE
Thema je tu dok ne sredimo sve,forum je u beta fazi
Pa barem mu vratite creditse

ajme super juce zatvorili danas reopen :D

samo da Vas pitam? Ilegalni poslovi ok..

sada ja sam Policajac ali i dilam drogu a po vasem serveru ne mogu da imam 2 posla?

Stavi NoNRP serever a ne RP...

Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 18, 2013, 21:42:57 POSLE PODNE

sada ja sam Policajac ali i dilam drogu a po vasem serveru ne mogu da imam 2 posla?

Server zatvoren 30.12.2012 tako da ne pricaj gluposti..
Daj mi svoj nick da vidim postojis li uopce u bazi podataka?
Ne mozes biti Policajac zato sto jos nema lidera (prijave ce biti na forumu) - znaci lazes
Ne mozes dilat drogu zato sto drogu jedino ima Balkan Mafia - lazes opet
I kao trece i zadnje dosao si ovdje da nabijes post,momak da ti znas ko je Dajgoro nebi pricao takve glu.posti..

Citat: [ST]Siljoâ,,¢ poslato Januar 18, 2013, 22:19:04 POSLE PODNE
Citat: Ricky_Danzel poslato Januar 18, 2013, 21:42:57 POSLE PODNE

Server zatvoren 30.12.2012 tako da ne pricaj [cenzura]osti..
Daj mi svoj nick da vidim postojis li uopce u bazi podataka?
Ne mozes biti Policajac zato sto jos nema lidera (prijave ce biti na forumu) - znaci lazes
Ne mozes dilat drogu zato sto drogu jedino ima Balkan Mafia - lazes opet
I kao trece i zadnje dosao si ovdje da nabijes post,momak da ti znas ko je Dajgoro nebi pricao takve glu.posti..

Ko je Dajgoro me boli kurac iskreno, ne igram kod Vas niti sam kada igrao. Vlasnik sam Balkan Rising-a i Experience hostinga.
Sada to za policajca sam ti dao primer a to sto si ti toliko ogranicen da ne mozes da shvatis javi se tome tvoje Dajgoru kako li se vec zove!

I aj laku noc sad ce 11 :)

ST majne prvi server..kad je Dario Buden bio head i ucio me RP u FBIevom kombiju..radite sta ocete, ali nikad to nece biti onaj stari st! Buden, Dajgoro, braca Cupic, Ding...nikad to necemo opet moci skupiti, nikad! Al sretno vam eto!

Edit: i Kedzo!!
Poslednja Izmena: Januar 18, 2013, 23:24:47 POSLE PODNE od Luckyâ„¢

Ricky_Danzel - kao sto sam reko dosao si nabiti post ovdje,da znas ko je Dajgoro nebi pricao zato sto je on 100% u TOP 3 skriptera sa Balkana,to mogu mnogi ljudi potvrditi,kada ces napraviti mod ko on,koji ima tisucu sistema,unikatan mod,onda dodi ovdje i postaj..Kao prvo jos nisi znao za SA:MP kada je SpeedTouch bio otvoren. Kao drugo,lazes,lazes i lazes..Da ti znas sta je sve on napravio za SpeedTouch..

Citat: Luckyâ,,¢ poslato Januar 18, 2013, 23:22:24 POSLE PODNE
ST majne prvi server..kad je Dario Buden bio head i ucio me RP u FBIevom kombiju..radite sta ocete, ali nikad to nece biti onaj stari st! Buden, Dajgoro, braca Cupic, Ding...nikad to necemo opet moci skupiti, nikad! Al sretno vam eto!

Edit: i Kedzo!!

Znamo,ali imamo nekog od njih,Santiago_Riviera i James_Ding..Nego koji je bio tvoj nick? Ako smijem znati,i hvala ti