Graficka

Započeo MEDO, Januar 11, 2013, 18:14:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

E ljudi rusio sam sistem i krenuo da instaliram nove NVIDIA drivere za graficku kartu i izbaci mi ovo
"The nVIDIA setup program has detected that one or more Microsoft hardware installation Wizards are active.Do you want to continue with Setup?Click Yes to minimize Setup until you complete or cancel the other installation wizard(S). Click No to exit Setup"

Ali nemam nista drugo pokrenuo
trazio sam po netu ali nisam uspjeno naci

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Mnogo mi dosadno brate! :D Znas koliko da u svaku temu koju udjem oceu da pisem "tralalallalalalalalal"!

OT: Restart komp :)

jedno 15 puta sam ga restarto ali je opet sve isto

Mozda si dizao sistem na kojem imaju driver neki instalirani,jer vecina novijih sistema je takva,pogledaj mozda ti je negdje instaliran driver ili ostecen prilikom instalacije pa ti neucitava graficku

[quote author=
Maki187 link=topic=65488.msg457343#msg457343 date=1357926261]
Udji pod process i pogledaj da li imas nesto pokrenuto.
[/quote]

Mislis da idem CTRL+DELETE i vidim tamo
Ako mislis na to ima dosta stvari pokrenuti

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Januar 11, 2013, 18:48:19 POSLE PODNE
Mozda si dizao sistem na kojem imaju driver neki instalirani,jer vecina novijih sistema je takva,pogledaj mozda ti je negdje instaliran driver ili ostecen prilikom instalacije pa ti neucitava graficku

Nisam te bas najbolje skonto

Idi u Control Panel-Add or Remove Programs..i vidi tamo ima li ti instaliran driver za graficku.. Nvidia bla bla bi trebalo pisati :D xD

tu ti nema nista instalirano, rusio sam sistem ima 2h nisam nista ni instalirao :D

Citat: [CG]Mark poslato Januar 11, 2013, 19:33:49 POSLE PODNE
tu ti nema nista instalirano, rusio sam sistem ima 2h nisam nista ni instalirao :D

Znam ali imas sad sisteme na kojima budu driveri instalirani dok dignes sistem..aj pokusaj ovako..stisni desni klik na Moj Racunar-->Manage->System Tools-->Device Magane  i kad ti ispise listu..trebalo bi pisati Display adapters...tu vidi jel ti instaliran driver..ako ne razumijes slikaj mi to pa posalji sliku

nema to display adapters :D
Poslednja Izmena: Januar 11, 2013, 20:37:58 POSLE PODNE od [CG]Mark

Hudiga, to sto govoris nema smisla, kad formatira particiju odnosno reisntall windows, nestjau i drajveri.

Ono sto sam ti rekao za process, ctrl + alt + delete, udji pod process i pronadji ono sto ti je sumnjivo, ako mislis da je to instalaciaj nekog drajvera, stikliraj i na end process.
Ne mozes nista da sjebes tako, najveca steta koju mozes da izazoves jeste da ne mozes da upralvjas kompom dok ga ne restartujes, i nista vise.

a i nez zasto mi usb stick nece da ucita ja ga gurnem u rupu :D i nece da ga UCITA

sry za dp pomazite mi ljudi sad mi nece ni mis a ni tastatura da funkcionira znaci svjetli i sve to al nece da radi pomoc molim vas

[quote author=
Maki187 link=topic=65488.msg457589#msg457589 date=1357960689]
Hudiga, to sto govoris nema smisla, kad formatira particiju odnosno reisntall windows, nestjau i drajveri.

[/quote]

Ma znam da se formatira..ali ima onih novijih windows-a uz koji dolazi 90% drivera..znaci njega dok instaliras dobijas drivere..pa sad ne znam kakav on win ima..barem je takav moj windows pa se ne mora zajebavati sa driverima :)

Mark: Preostaje ti jedino da dizes ponovo sistem,ili jos bolje odnesi kod nekog sto to zna raditi
Poslednja Izmena: Januar 13, 2013, 13:56:48 POSLE PODNE od нυDιgα™ aka Gigo

ama to su ljudi [cenzura]i kad moram reci kazem im da mi naprave win xp sp 3 oni meni ubace win 7 sto se meni nesvida ili mi ubace win xp al sp 2
I na kraju krajeva bi moro platit njima da uzmu orginalni cd jel mi naprave trial verziju od 30 dana tj moro bi svakih 30 dana njima davati oko 50KM(200KN)
pravio sam ga prosli mjesec
Poslednja Izmena: Januar 13, 2013, 14:00:22 POSLE PODNE od [CG]Mark