Graficka

Započeo MEDO, Januar 11, 2013, 18:14:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [CG]Mark poslato Januar 13, 2013, 13:59:10 POSLE PODNE
ama to su ljudi [cenzura]i kad moram reci kazem im da mi naprave win xp sp 3 oni meni ubace win 7 sto se meni nesvida ili mi ubace win xp al sp 2
I na kraju krajeva bi moro platit njima da uzmu orginalni cd jel mi naprave trail verziju od 30 dana tj moro bi svakih 30 dana njima davati oko 50KM(200KN)
pravio sam ga prosli mjesec

A jbg..to je sad do njih..reci im da neces platiti ako ne dobijes ono sto zelis :D

A to za trial verziju,skines sebi crack i zivis ko kralj :D

al ne kontam sve mi je bilo uredu i upalim komp prije 10 minuta mis i tipkovnica ne funkcioniraju nikako :D
da li se to moze napravit na onim postavkama kad se pali komp pa kad ides DELETE i izbaci ti one opcije sranja stal je vec :D

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Mark, prvo, Windows XP je postao besplatan posle izlaska Windows 7, tako da ovi nemaju sta da ti naplacuju sem njihove usluge, i Windows sam po sebi kad se instalira je sp 2, a ti samo sa interneta treba da skiens updejt i da updejtujes na sp 3, to ti mozda pola sata.

Hudiga, nemas novijee verzije windowsa sa drajverima nikakvim,

Imas Windwos 1.0, 2.0, 3.0, Windows 95, Windows 98, Windows NT (oni se koristi u postama u Srbiji), Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 i Windows 8, a imas i windows server, al to je nevazno za ovaj deo, tako da nemas nikakve novije verzije koje dolaze uz Drajvere, jer windows ne moze da ima u sebi na hiljade drajvera, jer on ne moze unapred da zna koju graficku ti imas itd.

ok maki a jel imas kakvo rjesenje za ovo sa tipkovnicom i misom

[quote author=
Maki187 link=topic=65488.msg458455#msg458455 date=1358092016]

Imas Windwos 1.0, 2.0, 3.0, Windows 95, Windows 98, Windows NT (oni se koristi u postama u Srbiji), Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 i Windows 8, a imas i windows server, al to je nevazno za ovaj deo, tako da nemas nikakve novije verzije koje dolaze uz Drajvere, jer windows ne moze da ima u sebi na hiljade drajvera, jer on ne moze unapred da zna koju graficku ti imas itd.
[/quote]

Daj mi svoju adresu da ti posalje svoj CD..nije to novija verzija..vec je to kao neki edit windows-a..i u njemu imaju driveri..mozda sam se bio pogresno izrazio...Dizao sam sistem na 50 racunara minimum i na svakom racunaru je radilo sve perfektno..znaci nisam trebao skidati drivere jer imaju na cd-u..

rijesio sam ovo s misom i tipkovnicom
uglavnom nesto sam diro u bios postavkama pa sam to opet namjestio :D
e sad mi je problem ovo s driverima  :'(

Probaj instalirati net. framework pa vidi da li radi  ;D

de mi reci kako da ga instaliram kad mi net ne radi nmg ga skinuti na drugom sam kompu :D

:D pa skines kod frenda i na stik prebacis :D i eto

nece ni stik da mi radi i sto bi iso kod frenda kad imam komp kod kuce