MENI SU CRASH SAMP SERVER MOLIM VAS VIDETI TEMU I RECITE MI KAKO DA UNCRASH

Započeo [LC]Ryder, Maj 15, 2010, 00:55:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

MOJ SERVER JE EVROPA GAMING ROLEPLAY I CRASH SU GA I SADA NEMOGU UCI NA SERVER STA DA RADIM KAKO DA UNCRASH MOLIM VAS POMOZIVTE JA ZNAM KOJE CRASH ALI ZNA LI NEKO KAKO DA UNCRASH MOJ SERVER MOLIM VAS I RESTART SAM SERVER I ISKLJUCIO I UKLJUCIO I NISTTHA NECE HOSTAN JE SVE MOLIM VAS POMOC  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Reinstaliraj GTA.
Reintaliraj SA;MP.
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

restart sam server i cekalo se 2 sata da se server vrati u normal..sada je sve u normalu!!!!JA ZNAM KOJE TO URADIO EVO IMAM I SLIKU AKO MI NEVERUJETE TO JE URADIO USER ZVUCNICI A NICK MU JE NA SERVERIMA NIKOLA SPIDER ILI Dexter tako nestho moj drug mije poslao ovo vidite imam i sliku ako zelite je videti na xfire se zovem covekov98 a na msn [email protected] i videcete sliku samo me dodajte i recite mi da ocete da videti sliku i mozete slobodno da videti! :o :o :o :o :o :D :D ;D ;D :-[ ::) 8) 8) 8) 8)
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Ovako, prvo da ti kažem da ti je ovo OPOMENA! zbog pisanja Casp Lockom
Drugo, ljepo resetiraj server, a ako neznas u cpanel uc i resetirat server onda ne radi server više

Lock ako je rjeseno...
Poslednja Izmena: Maj 15, 2010, 11:05:27 PRE PODNE od °|Chris|°