Cro-Arena RPG i DM serveri

Započeo Gunjac, Jun 19, 2009, 23:39:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Gunjac



Postovani, zelim vas obavjestit da su se otvorila 2 nova servera Cro-Arena DM i Cro-Arena RPG. Svaki server ima 50 slotova i GameModovi su na Hrvatskom jeziku. U oba servera radnja se odvija u 2 grada. Serveri su tek otvoreni i trazimo Admine, GameMastere i Lidere odredenih organizacija. Prije registriranja na bilo koji od nasih servera molimo vas da se registrirate na nasem forumu: www.cro-arena.com Vlasnici servera su Darko_Gunjaca i David_Gunjaca. Cro-Arena je nastala od prijasnjeg Cro-City servera koji je zatvoren iz vise razloga.

<a href="http://tinypic.com" target="_blank"><img src="http://i39.tinypic.com/30as9b4.gif" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

Nesto o RPG serveru

Rpg server je RealLife tj. stvarni zivot. Radnja se dogada u Los Santosu. Organizacije i Mafije su: Medic, SWAT, PD, FBI; Gringos, Yakuza, Gradonacelnik, Hitamni, CNN, Taxi, Licenseri, Ruska mafija, Ballas gang, Majkeri, Fighteri, Street Raceri  .Poslovi na serveru su: boksac, zastitar, mehanicar, vozac...Eventovi su: NRG race, Drag race, Drift race, Beach race, Street race.
IP: 85.25.73.72:7724




Nesto o DM serveru

DM server je DeathMatch tj. ubijanje u velikim kolicinama, mozete ubijati koga hocete i bez razloga da bi ste prezivjeli i omogucili si bolji zivot i veci respekt na serveru. Igraci na spawn mjestu dobivaju nekoliko oruzija. Radnja se odvija u Los Santosu i San Fierru.
IP: 85.25.124.155:7778



Pozivamo sve igrace da dodu na server i da se ugodno provedu. I molimo ih da se pridrzavaju pravila, jer ce inace bit kaznjeni. Cro-Arena Admin team svaki dan ce biti na raspolaganju za sve igrace. Za vise informacija obratite se na nas sluzbeni e-mail: [email protected] ili [email protected].
Poslednja Izmena: Jun 29, 2009, 14:11:19 POSLE PODNE od [CA]Gunjac