pls...

Započeo â„“Ï…ccнαѕѕє™, Maj 11, 2010, 19:40:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

jeli mozda zna ko kako da se rijesim problema....tj. radi meni gamemod nego kada nesto napravio u njemu idem ga compile  i izbaci me iz gamemoda tj. pojavi mi se kao da neradi nesto pawno pa onda moram da stisnem nesto od ovoga dvoje [Send Error Report] ili [Don´t Send] ...ako tko zna na sta ja mislim...pls...pomoc....
TONY LUCCHASSE
LOSBALKAN ADMIN
| Posjetite nas: www.los-balkan.com |

Citat: [BG]Domagoj poslato Maj 11, 2010, 19:40:32 POSLE PODNE
jeli mozda zna ko kako da se rijesim problema....tj. radi meni gamemod nego kada nesto napravio u njemu idem ga compile  i izbaci me iz gamemoda tj. pojavi mi se kao da neradi nesto pawno pa onda moram da stisnem nesto od ovoga dvoje [Send Error Report] ili [Don´t Send] ...ako tko zna na sta ja mislim...pls...pomoc....

To izadje kad pogrijesis nesto bas dobro  xD  Znaci, nije ti do pawno-a, nego pazi sta radis. Kada to editujes pazi da negdje ne zaboravis zagradu, zarez....
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

zesce si zajebo mod cim ti crashuje pawno

jbt...sta cu sada ...ajd probati cu izbrisati pawno pa ubaciti skiniti novi ako to ne uspije moram ponovo prevoditi gamemod...ggggggggggg
TONY LUCCHASSE
LOSBALKAN ADMIN

Citat: Samparena~Tinu_Tuna poslato Maj 12, 2010, 13:31:17 POSLE PODNE
nije nego je to do pawna izbacuje ono dont send tako e sad nezam sta tacno tu treba da se uradi al probaj drugi pawnu koristit

Ne pravi se pametan, nije do pawno-a. Nešto je žešće sjebao u modu. Ili više zareza, zagrada....
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: Samparena~Tinu_Tuna poslato Maj 12, 2010, 13:31:17 POSLE PODNE
nije nego je to do pawna izbacuje ono dont send tako e sad nezam sta tacno tu treba da se uradi al probaj drugi pawnu koristit
haha...a jes pametan.
Citat: [BU]Gigi-The-Beast poslato Maj 12, 2010, 14:02:02 POSLE PODNE
zesce si zajebo mod cim ti crashuje pawno
potpis
Mysterious roleplay

rijesio sam problem...
TONY LUCCHASSE
LOSBALKAN ADMIN