[Pomoc] Za GTA

Započeo αησηумσυѕ, Decembar 30, 2012, 19:59:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako , imam 2 kompa i sad na jednom imam XP a na jednom WIN7 na XP mi GTA radi sve normalno a kad instaliram na WIN7 i podjem da udjem u igricu [ isto i za single i multiplayer ] krene da se ucitava i izbaci me iz igrice . Na ovom gde mi je XP je solidan komp 1gb rama,GeForce 9500[256mb] graficka , Solidan procesor , hard od 80gb i ploca PCxpres Asusova, i GTA mi radi perfektno znaci ono a ovaj komp gde je WIN7 je tri puta jaci ima 4gb rama , procesor od 3.20 GHz graficka dosta jaka , hard od 500gb i izbaci mi to kad ulazim u igricu ono me izbaci i pojavi to , jel ima neko ovaj problem ili ako neko zna kako da resim neka mi pomogne :D

BoboAgic

Citat: _black_ poslato Decembar 30, 2012, 20:04:01 POSLE PODNE
Ja mislim da   taj GTA nije napravljen za  WIN7   nego samo za    XP !!   MOje miÅ¡ljenje ! Procitaj tamo Å¡ta piÅ¡e za to !
Nije u tome stvar meni radi na win7

Nemam pojma meni ne radi , a instalirao sam oba s istom instalacijom

Ako mislis na to sto ja mislim 32-bitni Operativni sistem

desni klin na ikonu,svojstva /kompitabilnost/windows xp service pack 2 prebaci,onda desni klik na ikonu opcet pokreni kao admin i mora da radi!!!
Registriran 19.11.2012 17.47 .

Moj Oglas:
Ubacujem gamemod u servere,slazem i pomazem razno raznima oko foruma,slazem forume tj,kategoije,te mnogima odzavam forume!
Ne mapam,ne skriptam samo se bavim SMF-om!

Slazem forum rankove sa uzvratom admina ili s moda!  Ostalo u PM

Jel mi ovo pricas za XP ? Meni na XP radi odlicno ali na WIN7 ne radi