[GM]CroMafia Roleplay [V 1.0]

Započeo [CM] BrunoHP, Maj 08, 2010, 22:23:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma mod je u kukcu ima bugova propadnes u cestu itd... najllodje mi je kad te spawna u zatvoru pa nemos izac a nemas zatvorsu kaznu LoL.. Onda jos mos uc na pofil sa bilo kojom lozinkom xD.. Treba fiXat a niko nece...

kad sam ja imo server na tom GM-u, nisu bili ti bugovi. Mozda si ti nesta s**** u GMu.

Ljudi , kako da namestim kada igraci udju na server da se pojavljuju tamo gde su izasli sa servera ?

Citat: KeyDrum poslato Septembar 04, 2010, 18:22:18 POSLE PODNE
Daj jel mi ne'ko moze pomoc treba mi znate kad udjete u SA:MP i onda izbaci listu servera e pa meni pise MODE:Croatian Mafia ... sad bi ja zelio da mi pise moje nesto kako da to editiram u kojem fileu?

EDIT : Problem rijesen!

Nadam se da ne ides otvarat server ak ides ti si BUDALA ! Neznas promjenit ime servea, nisi znao. A mozda ides otvorit server sry. ak ne ides.
Little Devil will burn you

ja skinem taj gm i nije na nekom normalnom jeziku kad otworim u pawno kako da bude normalan swe neki hiroglifi :D
Respect to:
Gagi_Corleone
[A]hidrokrilac
_MosT_WanteD_
Gospodin

Onda imas problem sa pawnom. Ne sa mojim modom! Meni je sve u funkciji.

Najlijepša hvala Bruni za ovaj GM , imao sam jedan sjajan , ali nezz pravit faction'e a vamo samo LSPD skriptan :) , te je mod na Engleskom , ali ovo , je rijesilo sve moje probleme [ lol :P ]

Napravicu Beogradski RP , IC godina ce biti 1980 , vidicu da naÄ'em neki free host , a ako snaci cu se vec za nesto

EDIT : E jbga , ja uvijek moram nesto sj*bat , dakle , ostajem pri HR ... Nek bude IC 2010.. Sta cu ja sad xD Pozz
Poslednja Izmena: Septembar 11, 2010, 22:39:32 POSLE PODNE od Miralem

Ako vec govorimo o 1980. godini u IC-u, zasto ne nazoves server SFR Jugoslavija RP. No, radi kako hoces!

Pomagajte....objekti se vide ali su providni (valjda me razumete,ako ne razumete stavicu sliku).. pomoc :'(

Nije mi se to dogadalo, znam o cemu mislis. Ali ja neznam za to rjesenje. Vjerovatno zato sto je to stara verzija MidoStreama, makni sve objekte sa MidoStreama jer se ne poklapa sa 0.3b verzijom SA:MPa.

zbilja odlican gamemod...neko vrijeme sam igrao kod vas...
DODI TE I HOSTAJTE JEFTINO A KVALITETNO https://shop.game-hr.com/aff.php?aff=147

Jel trebate taj gm s ubacenim midostreamerom da ubacim?

Zlatan_Ibrahimovic

nemate puno toga ni rjesavati za objekte samo ubacite streamer plugin i include i u modu izmedju CreateObject ubacite Dynamic i to bi izgledalo ovako "CreateDynamicObject".Koji ovo put govorim.