REAL nudi 140 milijuna eura za MESSIJA !!!

Započeo M-Gun, Maj 08, 2010, 14:07:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

M-Gun

Daily Mirror piše da je 'kraljevski klub' spreman izdvojiti čak 140 milijuna eura za argentinskog čarobnjaka. Transfer bi nadmašio onaj Ronalda

Real Madrid morao je 'potpisati' kapitulaciju projekta 'galacticos' za ovu sezonu. Nakon Å¡to je Florentino Perez proÅ¡lo ljeto potroÅ¡io milijune na perverzna pojačanja, u 'znak zahvale' predsjedniku Reala igrači su 'poklonili' ispadanje iz Lige prvaka te iz Å¡panjolskog kupa. Zadnju slamku spasa vide u domaćem prvenstvu u kojem samo bod zaostaju za Barcelonom. Kada Real gubi, čelnici kluba depresiju liječe novom kupovinom. Kupili su sve Å¡to na tržiÅ¡tu vrijedi, Å¡to im joÅ¡ preostaje? Dakako, Lionel Messi, Barcelonin čarobnjak. Koliko daleko je doÅ¡la Å¡opingomanija na Santiago Bernabeuu govori i podatak da je 'kraljevski klub' spreman izdvojiti čak 140 milijuna eura za omalenog Argentinca. Tako tvrdi Daily Mirror. Real kupovinom Messija želi jednim potezom u novčanik kupiti sve ono Å¡to je Barcelona godinama stvarala. Katalonska strana po tom pitanju se nije oglasila, no ponuÄ'eni iznos uvelike bi nadmaÅ¡io od 94 milijuna eura koliko su 'los blancosi' platili za Cristiana Ronalda

Izvor: http://www.24sata.hr/sport/real-ne-preza-ni-pred-cim-nudi-140-mil--za-messija/172194/
Poslednja Izmena: Maj 08, 2010, 14:07:58 POSLE PODNE od |- [M-Gun] -|

I vi u svasta, jest njemu je san igrati u Real Madridu xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Ma nece, duzan im je, vole ga svi, igra tu od djetinjstva, dobro mu je osvaja sve, i da ode u RM bacio bih mu bombu xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Citat: Dex poslato Maj 08, 2010, 14:38:41 POSLE PODNE
Ma nece, duzan im je, vole ga svi, igra tu od djetinjstva, dobro mu je osvaja sve, i da ode u RM bacio bih mu bombu xD

Takodjer mislim..

Ako Messi ode,mozemo se okladit da Real i dalje nece biti prvi ;)

Citat: Devilni Vilko poslato Maj 08, 2010, 18:54:32 POSLE PODNE
Citat: Dex poslato Maj 08, 2010, 14:38:41 POSLE PODNE

Takodjer mislim..

Ako Messi ode,mozemo se okladit da Real i dalje nece biti prvi ;)
Messi bez Xavi-a i Inieste kanta. ;) ;)
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

ja kao najveci fan reala madrida na ovom forumu govorim nama on netreba

M-Gun

Ma ja sam strastveni navijac REAL MADRIDA ,i da on dode u RMD on pbi se pobio sa Christioanom Ronaldom haha xD

Eee tooo M gun..

Messi nis nebi sluzio jer bi se Ronaldo i MEssi potukli hahahahahha

Ronaldo zabije gol , Messi ovog sakom
Messi zabije gol , Ronaldo Messija sakom hahahh

Mislis, Messi zabije gol, ovaj gleda ljubomorno, Messi zabije jos jedan gol ovaj popizduje polako, Messi zabije jos jedan gol a CR dobije jedan lijepi crveni za nasilje :D

Odsutan dok ne doÄ'em.

Citat: Dex poslato Maj 08, 2010, 20:30:18 POSLE PODNE
Mislis, Messi zabije gol, ovaj gleda ljubomorno, Messi zabije jos jedan gol ovaj popizduje polako, Messi zabije jos jedan gol a CR dobije jedan lijepi crveni za nasilje :D

Upravo to..  ;D

M-Gun

Mislim dex messi i ronaldo su na istoj razini  :-\

Citat: |- [M-Gun] -| poslato Maj 08, 2010, 20:31:34 POSLE PODNE

U tvojim snovima :)

Odsutan dok ne doÄ'em.

Citat: Dex poslato Maj 08, 2010, 20:32:08 POSLE PODNE
Citat: |- [M-Gun] -| poslato Maj 08, 2010, 20:31:34 POSLE PODNE

U tvojim snovima :)

Kako se prepirete hahaha

Ma daj,Messi zabije ronaldo popizdi,messi zabije a ronaldo izadje s terena s crvenim i dobije zabranu igranja na 20 godina hahahhahahaha

M-Gun

Mislim a sta kad Ronaldo zabije, Messi legne na pod i pocme plakat i trazir sisu xD

Ronaldo zabije,Messi popizdi,Ronaldo jos jedan ,Messi neizlazi van s crvenim nego u svlacionici mu samar opali
Hm... Odgovor je ovakav:
Messi pristojan decko - Argentinac
Ronaldo nepristojan - Portugalac