[Pomoc] MTA BOJE

Započeo Bugi, Decembar 15, 2012, 18:42:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi mozete mi kazete kako da nadjem ljubicastu boju u MTa.. treba mi za ballas a nemam je :\ Imam samo neke pink crvene itd. Ako moze neko da mi samo objasni gde se nalazi ta ljubicasta boja :)  8)
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: [FG]нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Decembar 16, 2012, 11:23:45 PRE PODNE
Ako mislis na boje auta,ovdje mozes naci: http://wiki.sa-mp.com/wiki/Color_ID
Znm za to i Tnx opet al kako da nadjem to u MTA???
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Imas jos jedino kad stavis auto u MTA,kliknes 2 puta na njega i otvori ti se prozor novi..i imas dole boje da mijenjas

Citat: [FG]нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Decembar 16, 2012, 13:36:24 POSLE PODNE
Imas jos jedino kad stavis auto u MTA,kliknes 2 puta na njega i otvori ti se prozor novi..i imas dole boje da mijenjas

Znm al nema nigde ballas boja :\

Ma mora biti,probavaj svaku boju..nekad boja nije istao na maloj slicici i na autu