Paranormal Activity

Započeo matemandbrnaze742, Maj 05, 2010, 23:06:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

iYoko

Cinestar ne za ostaje za nicim, osim brojem dvorana za vecim kinima... Zato i je kino sa 5 zvjezdica...

CitatOnaj veliki TV,ultra zvucnici njih minimalno 30 ih je pobjelgo van jer su se bojali hahah a vecinom klinci od 10 godina to dosli gledat ccc
A ljepo pise na karti ZABRANJENO GLEDANJE DJECE MLADJE OD 15 GODINA hahh

A vjerovatno je u cinestaru vece.. Nikad nisam bio u cinestaru samo u kinu to.. To ti je jedno "selo" u italiji i tamo ima dosta toga.. Jedna tvornica par stavnoca..

Men je ovaj film osobno s*anje. Mislim, kao ce bit najstrasniji film svih vremena, a ja bih prije rekao da je to komedija. :D Redatelj nije mogao izdvojiti barem 50 000$ da kupi profesionalnu kameru, a ne kućnu. Ovo me podsjeca na filmove od djecurlije. 2 glumca, 1 kamerman/scenarist/redatelj. xD

Pa.. Kolko znam da su oni htjeli imat ne profesionalnu kameru..
Pise na forumu da je to realisticno i to,pa ak je zapravo vec onda nek bude obicna kamera..

Citat: BrunoHP poslato Maj 08, 2010, 01:02:43 PRE PODNE
Men je ovaj film osobno s*anje. Mislim, kao ce bit najstrasniji film svih vremena, a ja bih prije rekao da je to komedija. :D Redatelj nije mogao izdvojiti barem 50 000$ da kupi profesionalnu kameru, a ne kućnu. Ovo me podsjeca na filmove od djecurlije. 2 glumca, 1 kamerman/scenarist/redatelj. xD

zasto se mucit sa 50 000$ ako mozes ulozit 11 000$ i dobit zaradu od 7 milijuna $
Mnogi me znaju, a mnogi misle da znaju.

Pa ulozi 50k, napravi bolji scenarij i dobit ces vecu zaradu. Kako je film "TITANIC" ulozio $200 000 000, a zaradio je vise od $1 000 000 000.
Poslednja Izmena: Maj 08, 2010, 13:40:45 POSLE PODNE od BrunoHP