Paranormal Activity

Započeo matemandbrnaze742, Maj 05, 2010, 23:06:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 06, 2010, 17:32:00 POSLE PODNE
Ako vam je to super onda nikad niste pogledali dobar film sto je izgleda istina .
Film je cisto SRANJE , sry na izrazu ali u 90 minuta se dese 2 dogadjaja i to se vidi da je montaza ma sta oni pricali .

Edit : Zaboravio sam napomenut da je "Paranormal Activity" low budzet film te da je malo low budzet filmova da valjaju
Edit 2: Vidim neko gore spominje da je Saw najgori horror , hh saw je cista glupost i samo se kosti lome , saw nema pricu nikakvu eto samo je "strasno" kako lome i rezu lazno meso . Ako vec 'ocete dobar horror ,a uz to mogucu istinu pogledajte "Fourth Kind - 4th kind"

uu taj film je preeeeejeben :D mislim na Fourth Kind - 4th kind bio sam ka u kino gledat u ponoc strava film ;) obavezno gledajte+istina je...

Correlli

Citat: [ST]Boky poslato Maj 06, 2010, 17:39:41 POSLE PODNE
uu taj film je preeeeejeben :D mislim na Fourth Kind - 4th kind bio sam ka u kino gledat u ponoc strava film ;) obavezno gledajte+istina je...

Je li Harry Potter i Lord of the Rings isto istina?

Citat: Don Correlli poslato Maj 06, 2010, 18:27:25 POSLE PODNE

je kao i pokemoni
MOLIMA VAS POGLEDAJTE VIDEO I LAJKAJTE + SUBSCRIBE
http://www.youtube.com/watch?v=5Qf8DzbP4pY

HVALA!!!!

iYoko

Citat: Don Correlli poslato Maj 06, 2010, 18:27:25 POSLE PODNE

Nije istinit film, ali je baziran prema istrazivanju...

Correlli

Dobro, moje pitanje je bilo sarkastično.. naravno da HP i LOTR nisu istina, zato me zanima po ćemu pretpostavljaš da je taj film istina?
Poslednja Izmena: Maj 06, 2010, 18:45:25 POSLE PODNE od Don Correlli

pa zato sto usporedno sa filmom su prikazivane stvarne snimke...

Ma nevjerujem da je ijedan horor istinit ...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

r4z0r

Pazi to se sve dogodilo ali naravno nema dokaza i sto su sacuvani pravi dokazi skoro se nista nevidi i kamera je u krcu sto i jest poenta . U filmu ti poredi ono sto su oni snimili (film 4 kind) i pravi video koji je snimila psihijatrica dok je imala te slucajeve . Ja se filma nisam prepao koliko sam tih videa :S

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 06, 2010, 19:32:15 POSLE PODNE
Pazi to se sve dogodilo ali naravno nema dokaza i sto su sacuvani pravi dokazi skoro se nista nevidi i kamera je u krcu sto i jest poenta . U filmu ti poredi ono sto su oni snimili (film 4 kind) i pravi video koji je snimila psihijatrica dok je imala te slucajeve . Ja se filma nisam prepao koliko sam tih videa :S

najbolji je kraj omg kad se ona izoblici kad alien kroz nju prica omg :S to je najstrasnije bilo mi

M-Gun

ma nema ti tu istine ko ni svaki film bola oni to naprave da se poveca gledanost ;)

film je odlican samo ima jedan problem film je tako dobar da se tesko odvojit od njega...
Poslednja Izmena: Maj 06, 2010, 21:35:53 POSLE PODNE od °|Chris|°

Posjetite našu Grand Theft Auto IV Multiplayer (IV:MP) zajednicu.

M-Gun

Citat: ...:::---TOMA-:::... poslato Maj 06, 2010, 21:33:08 POSLE PODNE
film je odlican samo ima jedan problem film je tako dobar da se tesko odvojit od njega...

I ja tako mislim :D...

Evo ovako je ljepse.... voli vas Chris :D
Poslednja Izmena: Maj 06, 2010, 21:36:44 POSLE PODNE od °|Chris|°

Citat: |- [M-Gun] -| poslato Maj 06, 2010, 21:33:57 POSLE PODNE
Citat: ...:::---TOMA-:::... poslato Maj 06, 2010, 21:33:08 POSLE PODNE

I ja tako mislim :D...

Evo ovako je ljepse.... voli vas Chris :D

hahah jesi car ;)
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Jbtt ja sam to gledo prije pet mjeseci
Bilo u kinu u Italiji a ja sam isao u Italiju na praznike ove bozice

Onaj veliki TV,ultra zvucnici njih minimalno 30 ih je pobjelgo van jer su se bojali hahah a vecinom klinci od 10 godina to dosli gledat ccc
A ljepo pise na karti ZABRANJENO GLEDANJE DJECE MLADJE OD 15 GODINA hahh

Ultra je bilo,al me bilo sta jer su veliki zvucnici i taj "tv" pa.. Nije svejedno hah

Sta oces reci da u cinestar-u je mali zaslon i da su 2 zvucnika??? Ti nisi nikad onda bio u kinu...