::Streamer::

Započeo BloOm3R!, Maj 05, 2010, 21:16:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam MidoStream prvu put imam objekte kada restartam server nestanu objekti(nakon nekog duzeg vremena se pojave 2-3 objekta)moze li pomoc koji je problem.....

kad stavljaš objekte stavljaš npr

CitatCreateStreamObject(1775, 1038.945068, -289.074249, 74.074600, 0.0000, 0.0000, 90.0000, 500); // neki tekst

i onda u filterskriptama imaÅ¡ midostream.pwn i kad uÄ'eÅ¡ u njega vidjet čeÅ¡:

Citat#define MAX_STREAM_OBJECTS i ovdje neki broj taj broj promjeni u onaj koliko imaš objekata u ongamemodeinit

Najbolji streamer ti je streamer plugin, koji mozes pronaci ovdje: http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=127905.0
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

opet mi neradi imam to nesto za sta je #define MAX_STRING 255 nemam pojima ali nece mi ni max nisam imao stavio sam ali nista.
moram li stavit tocan broj objekata kolko imam ili
Poslednja Izmena: Maj 05, 2010, 21:37:55 POSLE PODNE od Bloomer

jos mi uvjek kada restartam 3 put onda nema uopce objekata moram restartat na panel da imam......................koji je problem da u igri mogu restartat i da ostanu objekti

svaki put kada restartujes server pomoc gmx komande, server restartuje gamemode i samim tim ti se streamovani odnosno kreirani objekti dupliraju
samp ima limit koliko objekata u jednom trenutku moze prikazati
Poslednja Izmena: Maj 05, 2010, 23:47:36 POSLE PODNE od [BU]Gigi-The-Beast

znaci dobro je to,,,,,,da tako radi

Kako staviti taj midostream sve uradim i kad pokrenem server pise mi unable to load fs midostream :S

da pa i meni cijeo vrjeme nesto nije dobro al meni barem radi.. :'(

I tebi tako pise a mozes dodat objekte?

meni radi sve samo kada restartam server nestanu objekti

stavi pod pawno-include-midostream.ini

stavio sam u include , u filterscripts u server.cfg midostream i u gamemode #include <MidoStream> i opet ne mogu dodat warninge mi izbaci

ja se slazem sa luksom
Citat
Najbolji streamer ti je streamer plugin, koji mozes pronaci ovdje: http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=127905.0
ja koristim streamer plugin i za prikazivanje objekata nekom igracu do 80 komada radi dobro(znaci za RP servere je dobar za stunt nikako).sad neznam dal je YSI ista bolji jer sma ga ja probao namjestiti i nisam uspio.
Sta se tice tvog problema,probaj smanjit max_streamed_object_to player ili tako nesta ,distancu, znaci daljinu, a kad radis /gmx preko komande to ti i nije dobro radije odi u panel i restartaj server(mozda radi i preko /rcon jednako dobro).
Poslednja Izmena: Maj 06, 2010, 16:16:46 POSLE PODNE od SoaD123

Ja sam stavio taj streamer plugin i javlja mi 5 errora a nema linija u .inc..