Help

Započeo []Jan, Maj 02, 2010, 10:01:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Moze li mi netko reci bilo koji dobar program za izradivanje videa.Imam ovaj Windows Movie Maker ali mi nije bas neki...
Znam i za onaj Sony Vegas pro...Moze li mi neko reci za jos koji program??
Poslednja Izmena: Maj 02, 2010, 10:15:23 PRE PODNE od PeroCM
Little Devil will burn you

r4z0r

Magix , svi magixi su meni dobri sto se tice obrade zvuka i videa .. malo je veci program (preko 1 gb) i nije bas mnogo lagan za koristit , treba ga savladat .

Sony Vegas pro 9.0 - sta njemu fali ? , nije tezak za koristit, a ima dosta toga .

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 02, 2010, 12:00:10 POSLE PODNE
Magix , svi magixi su meni dobri sto se tice obrade zvuka i videa .. malo je veci program (preko 1 gb) i nije bas mnogo lagan za koristit , treba ga savladat .

Sony Vegas pro 9.0 - sta njemu fali ? , nije tezak za koristit, a ima dosta toga .
Znam Sony Vegas Pro je super... al se dugo skida,Deo radi super filmove takav mi prgram treba...
Little Devil will burn you

turker_kc

Citat: PeroCM poslato Maj 03, 2010, 18:36:18 POSLE PODNE
Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 02, 2010, 12:00:10 POSLE PODNE

Znam Sony Vegas Pro je super... al se dugo skida,Deo radi super filmove takav mi prgram treba...

Deo nije niti blizu profica sta se tice Sony Vegasa - ne kazem da je njub i nema pojma vec da nije najbolji... zna on napraviti...

a za to skidanje Sony Vegasa, isplati se skidat jer ima previse opcija i nije pretesko za koristiti, ako ga kombiniras sa After Effectsom napravit video za 10...