Pomoc oko servera

Započeo Nemanja1997, Decembar 02, 2012, 01:35:55 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nemanja1997

E ovako ja i moji drugovi smo narucili server,nije preko kgb-a i kada hocemo da ubacimo gamemod preko filezilla on prebaci sve ono i kad treba da se udje u server na sa:mp-u pise ime servera a gamemode unknown i ne radi kad udjemo unutra,da li je do gamemoda,mi smo isprobali bar 15 nijedan ne radi samo 1 od njih ali on ima puno bagova i ne valja,treba nam pomoc bilo kako :D

Citat: Nemanja1997 poslato Decembar 02, 2012, 01:35:55 PRE PODNE
E ovako ja i moji drugovi smo narucili server,nije preko kgb-a i kada hocemo da ubacimo gamemod preko filezilla on prebaci sve ono i kad treba da se udje u server na sa:mp-u pise ime servera a gamemode unknown i ne radi kad udjemo unutra,da li je do gamemoda,mi smo isprobali bar 15 nijedan ne radi samo 1 od njih ali on ima puno bagova i ne valja,treba nam pomoc bilo kako :D

Server morate stopirati pre pocetka ubacivanja, a kad zavrsite ubacivanje preko FileZilla onda samo restartujete server i radice

EDIT:Mozda vi niste prebacili sve fajlove ili vam je GM u 0.3d ili 0.3c (morate prebaciti svaki folder i posle podesiti u server.cfg)