Skripter

Započeo [AG] N1n0, April 30, 2010, 23:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Trebam skriptera koji je voljan da radi samnom na serveru...
Ja znam skriptat ali nemogu sve sam jer imam ostalih obaveza.
Treba skriptati orge i jos par stvari nije nista previse zahtevno al treba vremena za to...
Ko hoce neka mi se javi na:

PM poruku
MSN: [email protected]
FACEBOOK: Ninoslav Jovanovic
YAHOO: [email protected]
XIFRE: srbin1996
SUBOTICA.COM: N1n0

Ja mislim da je to to  :)

Niko ti nece skriptat za 5 eura xD

potpis, niko ti nece skriptat za male pare, a skoro niko za head admina

Citat: N1n0 poslato April 30, 2010, 23:17:15 POSLE PODNE
Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 30, 2010, 23:15:52 POSLE PODNE

pa ko je lud da da 10 - 20 eura za igricu????

Mislis otvarat server i ne mislis uloziti od njega vise od 5 eura? Ne da ce ti trebati 5 trebat ce ti 50 sigurno, i to samo prvi mjesec...

Citat: Soprano poslato April 30, 2010, 23:46:29 POSLE PODNE
Citat: N1n0 poslato April 30, 2010, 23:17:15 POSLE PODNE
Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 30, 2010, 23:15:52 POSLE PODNE

pa ko je lud da da 10 - 20 eura za igricu????

Mislis otvarat server i ne mislis uloziti od njega vise od 5 eura? Ne da ce ti trebati 5 trebat ce ti 50 sigurno, i to samo prvi mjesec...

istina....to je velika investicija ako mislis da ti uspije

nastoe

Mislim da bi ti bilo bolje prvo rjesiti RL obaveze i onda na ljeto se primit PAWN i nauciti malo i onda otvrati server

lol ja 5 eura ja otvaram server za 10dana maksimalno plus platio sam fenomenalnom scripteru preko 600 kuna da mi scripta ako nedas neke pare nema ti nista od toga.Ali ja imam te srece da zasada nemam problema sa novcem ;)

nastoe

Citat: orsat poslato Maj 01, 2010, 00:38:44 PRE PODNE
lol ja 5 eura ja otvaram server za 10dana maksimalno plus platio sam fenomenalnom scripteru preko 600 kuna da mi scripta ako nedas neke pare nema ti nista od toga.Ali ja imam te srece da zasada nemam problema sa novcem ;)
Ajde mi molim te reci kome si dao tih 600kn jer za tih 600kn ima da ti server bude bolji od CH  :D :D :D

lol nisam jednom dao 600 kuna nego vise njih ali ovome sada kome sam dao najvis je joe bullet i sve mi je napravio od ownershipova do racova interijera oruzarnica /gun poravio bugove stavio nove komande lol zasto ti sda govorim kada ce otvorenje biti za 10ak dana pa ces vidit :)

virtuozo

Citat: orsat poslato Maj 01, 2010, 01:08:22 PRE PODNE
lol nisam jednom dao 600 kuna nego vise njih ali ovome sada kome sam dao najvis je joe bullet i sve mi je napravio od ownershipova do racova interijera oruzarnica /gun poravio bugove stavio nove komande lol zasto ti sda govorim kada ce otvorenje biti za 10ak dana pa ces vidit :)

a gdje si ti milioner :S....hahah "nije samo jednom dao" omg pa ne drzi ti otac aerodrom u MUNCHENU xD

Ja bi ti nascripto bande i to koje os, neke komande dodao, optimizirao mod, za 100kn :D
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

virtuozo

pa jbt....nek nisam pro u scriptanju al za 600Kn bi uradio R11 verziju samp xD