Pitanje mobitel

Započeo [LB]Weite.psd, April 30, 2010, 21:35:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

M-Gun

Držao sam ovaj mobitel u ruci u upravljao s njim xD aaa po meni bolje ti je da kupis neki na touch screen meni bas ova tipkovnica nije nesto nekako ne pase mi ,a ima dobre igrice :D

Pa nije bas nesto, uzmi neki na touch, i ruzan je jako... :'(

Citat: |- [M-Gun] -| poslato April 30, 2010, 21:37:27 POSLE PODNE
Držao sam ovaj mobitel u ruci u upravljao s njim xD aaa po meni bolje ti je da kupis neki na touch screen meni bas ova tipkovnica nije nesto nekako ne pase mi ,a ima dobre igrice :D

Ma nemoj meni nista na touch ja cu to strgat za 2 dana xD nego jel lagano pisat, se moze na net, i sta je to rotirajuci ekran ??

M-Gun

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 30, 2010, 21:38:27 POSLE PODNE
Citat: |- [M-Gun] -| poslato April 30, 2010, 21:37:27 POSLE PODNE

Ma nemoj meni nista na touch ja cu to strgat za 2 dana xD nego jel lagano pisat, se moze na net, i sta je to rotirajuci ekran ??

za pisanje ti je preglup skroz male one tipke jedva ih zahvatis ko covik xD net je isto kao i u obicnih moba ja mislim koliko sam vidil,a rotirajuci ti je ekran kad mobitel postavis okomito slika ti se automatski okrene okomito a kad ga okrenes vodoravno i slika ti vodoravna

aha a jel ima jos koji mob da ima takvu tipkovnicu ali da nije prekko 900 kn ??

M-Gun

blackberry isto ima tipkovnicu ima mi ga susjed a za cijenu neznam :S

Citat: |- [M-Gun] -| poslato April 30, 2010, 21:44:19 POSLE PODNE
blackberry isto ima tipkovnicu ima mi ga susjed a za cijenu neznam :S
uuu blax berry oko 2000kn

Dajte preporucite neki iz tele 2

Citat: °|Chris|° poslato April 30, 2010, 21:49:14 POSLE PODNE
Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 30, 2010, 21:46:55 POSLE PODNE
Dajte preporucite neki iz tele 2
ma jeb** tele znas kamo xD, tmobile ruls
ovaj ja imam i super je, i nije ti cjena velika
http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www_tele2_hr/stylesheet/hs.xsl/-/mobilna_telefonija/mobilni_telefoni.html/-/papp/phones_application_hr/http://mobiles.osloboditonyja.com/Telefon.aspx?mode=postpaid&mobile=7&develop=1

meni ti samsungi i lg-i touch mobiteli imaju malo presranje i preruzni software....ja bi ti preporucio da uzmes google mobile ili htc jer rade na stvarno odlicnom software android ili nokiu koja koristi svoj symbian, ja imam 5800 XM
Mnogi me znaju, a mnogi misle da znaju.

Jao šta ste svi zapeli na taj touch, opće nije niš specijalno ja više volim s tipkovnicom. :)

Citat: Nik Delgad poslato April 30, 2010, 22:08:54 POSLE PODNE
Jao šta ste svi zapeli na taj touch, opće nije niš specijalno ja više volim s tipkovnicom. :)

i ja :D zato cu uzet valjda taj