[Pomoc] Kompjuter

Započeo Tong1950Po, Novembar 25, 2012, 23:28:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zdravo

Vako zanima me jeli se isplati nadogradivat kompjuter evo podaci od kompjuteru : http://imgur.com/MppEN

Ako se ne isplati, koliko bi me doslo jedno dobro kuciste da je srednji da mogu igrat igrice samp cs CS GO cod4 da niej skupo ako mi mozete dat cijenu u kunama .. Kompjuter mi nema grafickuHVALA!
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2012, 23:30:46 POSLE PODNE od Tong1950Po
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Citat: Tong1950Po poslato Novembar 25, 2012, 23:28:30 POSLE PODNE
Zdravo

Vako zanima me jeli se isplati nadogradivat kompjuter evo podaci od kompjuteru : http://imgur.com/MppEN

Ako se ne isplati, koliko bi me doslo jedno dobro kuciste da je srednji da mogu igrat igrice samp cs CS GO cod4 da niej skupo ako mi mozete dat cijenu u kunama .. Kompjuter mi nema grafickuHVALA!

kupi RAM od 4GB
intel dual core 2.93

a ovaj ram i procesor prodaj, mogao bi dobiti za to 100-300kn

a sad koju grafu imas nemam pojma :/

reci mi koju imas grafu i koje napajanje...

samo znam da se napaja gore:S

ako to nije problem posal cu ti sutra slike jel po danu se bolje vidi a losija mi je kamera ? Jeli bi moga oprilike rec koliko bi me ddoslo?

aa cila mi je makera u kurcu sve je mutno mracno :S

Citat: lukazgd poslato Novembar 26, 2012, 16:09:39 POSLE PODNE
Za 3500kn uzmes
2x2 GB ram Kingmax 1600mhz - u dual chanelu ti bolje rade rami
Amd phenom box 955 4x3.4 ghz
I stavis jos neku graficku 1 gb ddr5 vidio sam ima sad povoljnih.

Slicnu ja imam konfu i vrtim sve na max.. Kuciste uzmes neko za 100kn jel to nije uopce vazno..

Govori ti igre koje hoce da igra, ti mu dajes konifiguraciju da narednih 2 godine igra sve igre na max, i jos je rekao nesto jeftino ti mu kazes 3500 kn.

Predlazem ti da uzmes ovaj procesor:  AMD Anthol 64 x2 dualcore 4000+ 2.1 ghz, stavis veci kuler na procesor i povecas ga na 2.5 i miran si za te igre.

Nadogradi ram uzmi bar 2 gb, a preporucujem ti 4, pa instaliras Win 7, koji je za sada najbolji po tome sto na slabijim racunarima prekida nepotrebne procese kako bi izvrsio sto bolje neki novi pokrenuti proces.

Skini GPu-z pa mi javi koja ti je graficka i njene specifikacije.

Predpostavljam da ti je maticna ddr2 pa bi ti preporucio Nvidi-a 9500gt OC verziju koja ce ti biti sasvim dovoljna za te igre. Sa tom konifiguracijom sam igrao CoD MW 3 na max. Istina oni vrse jako dobru optimizaciju igre zbog multyplayera pa se moze i na slabijim racunarima igrati.

Eto proveri te komponente na sajtu neke prodavnice gdje mislis uzimati to za nadogradnju pa vidi koliko te izadje, ali nece biti nista skupo u to sam siguran jer su to sve starije stvari...